Η πρώτη δήλωση του Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του «Sunday Live»

Ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίαζε μέχρι πρόσφατα την εκπομπή Sunday Live στον ΑΝΤ1, η οποία ξαφνικά κόπηκε. Οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν και όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησαν σχετικά με τις απρόοπτες εξελίξεις στην εκπομπή.

«Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω γιατί κόπηκε, πρέπει να ρωτήσετε κάποιον υπεύθυνο. Έχει αλλάξει λίγο το σύστημα, είναι πιο άγριο πια. Παλιότερα δινόταν χρόνος, τώρα ο χρόνος έχει μικρύνει πάρα πολύ, οπότε δυστυχώς όλα είναι πιθανά και απρογραμμάτιστα. Εμείς κάναμε όσα περισσότερα μπορούσαμε και όσα προλάβαμε. Κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και περάσαμε και όμορφα. Οι εποχές στην τηλεόραση έχουν αλλάξει, είναι survivor εποχές, άγριες» είπε και συνέχισε:

«Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Δεν φαντάζομαι ότι το λένε και σε κάποιον τόσο σύντομα. Ήταν τόσο γρήγορο, έγινε χθες. Ας με ρωτήσει κάτι και ο ΑΝΤ1, αισθάνομαι άσχημα. Δεν παίρνω ευθύνη και δεν ρίχνω ευθύνη, συμβαίνουν τα πράγματα καμιά φορά όπως δεν τα έχεις προγραμματίσει και δεν εννοώ μόνο τον εαυτό μου, εννοώ και το κανάλι. Κανένα κανάλι δεν ξεκινάει μια εκπομπή για να τη σταματήσει, ξεκινάνε όλα με τους καλύτερους οιωνούς, συμβαίνουν διάφορα πράγματα που πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε ούτε εμείς. Κάτι ξέρουν παραπάνω, οπότε συμβαίνουν μετά και κάποιες εξελίξεις, άλλες φορές ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Αυτό ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη. Στεναχωρήθηκα, σαφέστατα. Δεν γίνεται όμως να γίνει το κέντρο της ζωής μου από εδώ και πέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω».

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/wWMYB6mY-O8