Εγκρίθηκαν από το Υπουργό Παιδείας οι 330 υποτροφίες υποψηφίων διδακτόρων του ΙΚΥ

Υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τη χορήγηση 330 θέσεων υποτροφιών από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών με σκοπό την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα, μεγίστης διάρκειας τριών (3) ετών, στο πλαίσιο της οριζόντιας Δράσης “Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας»- 2ος κύκλος του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το Ι.Κ.Υ., αμέσως μετά την υπογραφή της ΚΥΑ από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Α. Χαρίτση και τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, (χρονικό διάστημα κατά προσέγγιση 10 ημερών), θα προβεί σε άμεση ανάρτηση της πρόσκλησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέξουν στην προανακοίνωση της ιστοσελίδας του Ι.Κ.Υ. (Α.Π.: 18745/3-11-2017) και να προβούν στην προετοιμασία των απαραίτητων δικαιολογητικών.