Ποια ζώδια θα δοκίμαζαν το one night stand, και ποια όχι!

Για κάποιους ανθρώπους, ειδικά γυναίκες το one night stand, είναι κάτι που στο άκουσμα του, αντιδρούν και λένε πως δεν θα το έκαναν ποτέ. Ότι δεν είναι για αυτές ή αυτούς.

Από την άλλη η νέα γενιά σήμερα, έχει το one night stand,ως κάτι πολύ εύκολο και συνηθισμένο, που το επιλέγει μάλιστα αρκετά συχνά, όχι μόνο με κάποιον ή κάποια που θα γνωρίσει στο κλασσικό χώρο ενός κλαμπ, αλλά και σε εφαρμογές όπως το tinder και το Βadoo.

Ποια όμως ζώδια είναι ανοιχτά σε μια τέτοια γνωριμία και ποια όχι;

Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης και Υδροχόος λένε ΝΑΙ σε ένα One Night Stand.

Τα παραπάνω ζώδια θεωρούν το σεξ εκτός τον άλλων, ως ένα τρόπο διασκέδασης και χαλάρωσης. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια είναι από τα πλέον κοινωνικά και με αυτοπεποίθηση. Έτσι ένα one night stand, με μία γυναίκα ή ένα άντρα που θα τους κάνει εκείνη τη στιγμή το κατάλληλο κλικ, είναι κάτι που θα τους αναζωογονήσει παρά πολύ.

Από αυτά τα ζώδια ο Κριός αν περάσει πάρα πολύ καλά το βράδυ θα θελήσει να συνεχιστεί και περαιτέρω η γνωριμία. Το ίδιο και ο Ταύρος, και μάλιστα ο άντρας του ζωδίου αυτού δεν θα αφήσει τη γυναίκα που πέρασαν τη νύχτα μαζί , χωρίς πρωινό την επόμενη.

Οι Δίδυμοι και τα Λιοντάρια μας, είναι πιο πολύ σε φάση να περάσουν καλά, και δεν χρειάζεται καν να περάσουν όλο το βράδυ με το άτομο που θα κάνουν one night stand.

Ζυγός και Σκορπιός θα είναι ειλικρινείς μαζί σας για αυτό που θέλουν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν τους μελοδραματισμούς πριν , κατά την διάρκεια ή μετά το κρεβάτι!

Ο Υδροχόος ως λάτρης του σεξ θα θέλει να το ευχαριστηθεί στο μέγιστο βαθμό και μετά να την κάνει με ελαφρά. Αν είσαι βέβαια πολύ καλή ή καλός και του στείλεις εσύ μήνυμα μετά, μπορεί να το σκεφτεί για ένα δεύτερο γύρο.

Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς:

Τα ζώδια αυτά γυρεύουν κάτι πιο σταθερό, ρομαντικό και συντροφικό από ένα απλό και ωμό σεξ της μιας βραδιάς. Είναι από τα παραδοσιακά ζώδια που λειτουργούν με βάση το συναίσθημα. Θέλουν να αισθανθούν ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη για τον άνθρωπο που έχουν απέναντι τους.