Άνοιξη 2018! 12 Ιδέες για γυναικείο μανικιούρ

Μπήκαμε και επισήμως στην Άνοιξη, με τον καλό καιρό, τα φωτεινά χρώματα και την αλλαγή της διάθεσης μας, προς το καλύτερο φυσικά! 

Στο γενικότερο καλό και ευδιάθετο κλίμα, εμείς οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε μία ωραία εξωτερική εικόνα, όχι τόσο για τους άλλους, αλλά πρώτα από όλα για μας τις ίδιες.

Προσέχοντας και φροντίζοντας τα μαλλιά μας, το πρόσωπο, το σώμα μας, τα ρούχα και τα νύχια μας, ανεβαίνει η διάθεση μας, αλλά και η αυτοεκτίμηση μας. Βλέποντας κάτι που μας αρέσει πάνω μας, όταν τα έχουμε καλά με μας, αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για σχέδια στα νύχια, για ανοιξιάτικα μανικιούρ, που είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθείτε!

Φέτος κυριαρχούν τα φωτεινά χρώματα, όπως το ροζ, το γαλάζιο και το λευκό.

Αυτά τα βλέπουμε να συνδυάζονται είτε σε στυλ γαλλικού μανικιούρ, είτε μεταξύ τους, είτε με πιο σκούρα χρώματα για παράδειγμα όπως είναι το μπορντό.

Επίσης μπορείς να διαλέξεις ένα βαθύ μπλε χρώμα , μεταλλιζέ ή ματ και να το κάνεις πιο ανοιξιάτικο με λίγα λουλούδια.

Αν είσαι φαν του κλασσικού μαύρου, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χρυσό, για ένα λαμπερό μανικιούρ.

Για κάτι πιο παιχνιδιάρικο προτίμησε ένα απαλό παλ χρώμα, και για να μην είναι πολύ απλό και καθημερινό το σχέδιο, πρόσθεσε κάτι μικρό από πάνω, για παράδειγμα μία πασχαλίτσα ή λουλούδια, που ταιριάζουν και με την Άνοιξη. Διαφορετικά συνδύασε μαζί δυο ή περισσότερα χρώματα.

Τέλος το πράσινο είναι ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος την Άνοιξη, στα νύχια, οπότε μη φοβηθείς να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα!