Ταξίδεψε στην Ευρώπη με τρένο δωρεάν!

Ευρώπη, ταξίδι, τρένο, δωρεάν! Είμαι σίγουρη ότι αυτές οι τέσσερις λέξεις ξεχωριστά, αλλά και σε συνδυασμό κάποιο κλικ θα σου κάνουν στο μυαλό σου.

Τα ταξίδια πιστεύω ότι όλοι τα λατρεύουμε λίγο ή πολύ, την Ευρώπη θέλουμε να την γυρίσουμε, αν όχι όλη κάποιες πόλεις της σίγουρα, τα ταξίδια με τρένο είναι μοναδικά και αν είναι και δωρεάν πολύ καλύτερα βέβαια.

Τώρα που μπαίνουμε κιόλας σιγά σιγά σε μια διάθεση να σκεφτούμε λίγο τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αφού έχει ανοίξει ο καιρός και επίσης όσο νωρίτερα προγραμματίσουμε κάτι, τόσο πιο καλές τιμές και προσφορές θα πετύχουμε.

Εδώ σου έχουμε λοιπόν μια πολύ καλή πρόταση για το φετινό καλοκαίρι, για σένα και τους φίλους σου. Τι θα έλεγες λοιπόν φέτος να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, αντί για ένα νησί;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φέτος θα δώσει την ευκαιρία σε περίπου 20.000 με 30.000 νέους που θα κλείσουν τα 19 να πάρουν την κάρτα Interrail  δωρεάν.

Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι θα λειτουργήσει δοκιμαστικά αυτό το πλάνο ταξιδιών που αφορά τους νέους, που θα πάρουν το συγκεκριμένο εισητήριο, αξίας ως 510 € για ένα μήνα. Έτσι θα μπορέσουν να κάνουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη σε 30 χώρες, σε 32 σιδηροδρομικά δίκτυα, χωρίς σχεδόν να ξοδέψουν κάτι επιπλέον για τα εισιτήρια.

Ακόμη το συγκεκριμένο εισητήριο θα χρησιμοποιείται και σε άλλα μέσα, για πάρα λεωφορεία και πλοια και σε χώρες που δεν ανήκουν στο δίκτυο Interrail (Μάλτα, Κύπρος, Εσθονία, Λιθουανία και Λετονία).

Written by Εύη Μακαβέλου

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Αθήνα. Είμαι 23 ετών και σπουδάζω στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω λογοτεχνία κυρίως, βλέπω τους φίλους μου, κάνω γιόγκα και μαθήματα χορού, με αγαπημένο μου είδος το τάγνκο.. Επίσης λατρεύω το θέατρο, τον κινηματογράφο και φυσικά τα ταξίδια. Πάντα μου άρεσε να εκφράζω τις σκέψεις μου, τις ανησυχίες μου και τα συναισθήματά μου στο χαρτί είτε γράφοντας ημερολόγιο και στιχάκια παλιότερα, είτε τώρα μέσω των άρθρων. Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέροντα αυτά που θα μοιράζομαι μαζί σας!

«Με τα μάτια ανοιχτά»: Το Ελληνικό Ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Tips για να κρατήσεις σωστές σημειώσεις αυτό το εξάμηνο!