Διακοπές το Πάσχα; Τι να πάρεις μαζί σου στην βαλίτσα σου!

Ένα μικρό ταξίδι τώρα το Πάσχα είναι ότι πρέπει για λίγες μέρες χαλάρωσης. Πάμε να δούμε τι να πάρεις μαζί σου για να είσαι κατάλληλα ντυμένη σε κάθε περίσταση που χρειάζεται αυτές τις μέρες.

Ένα σακάκι για το βράδυ της Ανάστασης σε συνδυασμό είτε με παντελόνι μαύρο που σίγουρα θα έχεις στη ντουλάπα σου ή με ένα φόρεμα, ανάλογα τι σου αρέσει εσένα πιο πολύ.

Επίσης μια ολόσωμη φόρμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αν βγεις βράδυ μετά την εκκλησία και είναι και ιδανική είτε είσαι σε πόλη για διακοπές, είτε σε χωριό.

Απαραίτητο στη βαλίτσα το Πάσχα σου, είναι και ένα denim μπουφάν ή ένα ποντσο. Ένα φόρεμα και ένα – δύο πουλοβεράκια είναι ιδανικά για αυτές τις μέρες. Και σίγουρα μη ξεχάσεις το αγαπημένο σου τζιν, που πάει με όλα και σε όλες τις ώρες.

Όσο αφορά τα παπούτσια πάρε μαζί σου σνίκερ, που μπορείς να τα φορέσεις και στο ταξίδι για μεγαλύτερη άνεση, αλλά και στον καφέ. Μποτάκια για τις βόλτες σου και για το βράδυ της Ανάστασης ακόμη θα ταίριαζαν, εκτός αν προτιμάς να έχεις και γόβες μαζί σου.

Μη ξεχάσεις βέβαια τα καλλυντικά σου, και ένα άρωμα για όλες τις ώρες! Καλό Πάσχα!