Τρόποι να φορέσεις το λευκό σου σακάκι!

Είμαστε για τα καλά στην καρδιά της άνοιξης, με τις ζεστές μέρες να πρωταγωνιστούν! Σιγά σιγά οπότε αντικαθιστούμε τα χειμερινά μας ρούχα με την ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. 

Τα φωτεινά χρώματα, τα λινά υφάσματα και τα πιο κοντά ρούχα έρχονται να πάρουν τη θέση των ζεστών μπουφάν και των πιο σκούρων χρωμάτων.

Μία από τις κυρίαρχες τάσεις και φέτος στα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ είναι το αγαπημένο σε πολλές από μας,λευκό σακάκι.

Αποτελεί ένα paspartou ρούχο-πανωφόρι που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις και επίσης μπορούμε να το φορέσουμε άνετα από το πρωί στο γραφείο, μέχρι και αργά για ποτό.

Ας δούμε τι συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε για sexy και κομψές  εμφανίσεις, που σίγουρα θα κεντρίσουν τα βλέμματα αντρών αλλά και γυναικών!

  1. Λευκό σακάκι με φούστα. 

Επέλεξε μια μίντι, στενή φούστα μαύρη με ένα λευκό απλό τοπ για το γραφείο ή και για ένα δείπνο. Βάλε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, κλασσικές, και ένα μικρό μαύρο τσαντάκι ή πορτοφόλι και το look ολοκληρώθηκε.

  1. Λευκό σακάκι με τζιν παντελόνι 

Ένας άκρο ανοιξιάτικο-καλοκαιρινός συνδυασμός. Είναι ένα ντύσιμο που μπορείς να κάνεις άνετα για τον απογευματινό σου καφέ ή και ένα ποτάκι.

  1. Λευκό σακάκι με λευκό παντελόνι

Το total white look είναι το νέο total black. Συνδυάσε το με χαμηλά παπούτσια και μια μπλούζα σε φωτεινή απόχρωση. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό τζιν με σκισίματα στα γόνατα και μέχρι τον αστράγαλο, μαζί με ένα μαύρο τοπ και είσαι έτοιμη.

  1. Λευκό σακάκι με μαύρο φόρεμα 

Για καθαρά βραδινές εμφανίσεις, σε κλαμπ ας πούμε, ένα μικρό μαύρο φόρεμα, φορεμένο  με λευκό σακάκι, θα σε κάνει πολύ sexy.