Η Μαρίζα Ρίζου στο Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή

Η ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ στο Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή

Σάββατα 5, 12, 19 Μαΐου

O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Οι Παρασκευές του Φεβρουαρίου δεν ήταν αρκετές για τις εμφανίσεις της Μαρίζας Ρίζου..

Επανέρχεται λοιπόν δριμύτερη τα Σάββατα του Μαΐου!!

Λαμπερή, θεατρική, ρυθμική και χειμαρρώδης, αλλά και συναισθηματική και εσωστρεφής όταν χρειάζεται, η τραγουδοποιός, που τα τελευταία χρόνια μάς εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα με τα τραγούδια και την παρουσία της, μάς καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, αλλά κυρίως να ονειρευτούμε μαζί της. Όπως εξάλλου λέει και το ομότιτλο τραγούδι που έγραψε πρόσφατα για τη  θεατρική επιτυχία “Μαντάμ Σουσού”, «Αν πρώτα δεν ονειρευτείς βλαξ, πώς θα το ζήσεις…;».

Με τραγούδια όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα» που ανήκουν στην προσωπική της δισκογραφία, αλλά και πολύ αγαπημένα της κομμάτια άλλων, μεταμορφωμένα όμως και ενταγμένα στον προσωπικό της ήχο, φτιάχνει ένα κράμα μεσογειακής αύρας, latin αρωμάτων και θεατρικής τρέλας, στοιχείο που όσοι την έχουν δει έστω και μια φορά live ξέρουν καλά ότι τη χαρακτηρίζει.

Μαζί της φυσικά η μπάντα της:

Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι

Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα

Δημήτρης Κουζής – βιολί

Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανο

Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο

Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος – Γιάννης Παξεβάνης

Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαϊδη