18ο Athens Technopolis Jazz Festival

18ο Athens Technopolis Jazz Festival
4 έως 10 Ιουνίου 2018

#JazzBeThere

Are you ready to jazz? Το μεγαλύτερο φεστιβάλ jazz μουσικής της Ελλάδας, το Athens Technopolis Jazz Festival, ενηλικιώνεται και επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ: με +1 χρόνο στις πλάτες του γεμίζει τις αποσκευές του με +1 μέρα, +πολλές παράλληλες δραστηριότητες, +πολλές εκπλήξεις, μερικές εκ των οποίων αποκαλύπτονται παρακάτω! 

Για επτά ολόκληρες ημέρες θα φιλοξενήσει στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης, όπως κάθε χρονιά, jazz τάσεις από κάθε σημείο του πλανήτη με τη διαφορά ότι από φέτος και για κάθε χρόνο, η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην ελληνική jazz μουσική παρουσιάζοντας στο κοινό τα καλύτερα μουσικά σχήματα που έχει να επιδείξει η ελληνική Jazz σκηνή.

Παράλληλα, η Φωτογραφική Ομάδα METAPolis παρουσίαζει την Έκθεση Φωτογραφίας “W”, μία έκθεση σε γένος θηλυκό και χαρακτήρα άκρως σαγηνευτικό, ενώ το αγαπημένο σε όλους Meet Market, με τον αυθορμητισμό και την ενέργεια του, μας προσκαλεί σε ακόμη μια συνάντηση,  για να μας παρουσιάσει πρωτότυπες, καινοτόμες ιδέες, καλοφτιαγμένα προϊόντα & φρέσκα concept.

#JazzBeThere και… θυμηθείτε: Once you go jazz, you never go back!

more jazz news @ https://www.facebook.com/AthensTechnopolisJazzFestival/