Release Athens 2018: Parov Stelar, Cigarettes After Sex παρέα με τους Jamiroquai

Κυριακή 17 Ιουνίου: Parov Stelar, Cigarettes After Sex παρέα με τους Jamiroquai

 

Οι θρυλικοί, πλέον, Βρετανοί δυναμίτες που ακούν στο όνομα Jamiroquai, με τον μοναδικό superstar Jay Kay σε φουλ φόρμα μετά την περσινή περιπέτεια, θα είναι επιτέλους κοντά μας. Ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού θα ικανοποιηθεί με τον πλέον εμφατικό και ξεσηκωτικό τρόπο, σε μία εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Co-headliner της βραδιάς, ο απόλυτος star του electro-swing και του downtempo, ο (υπεραγαπημένος στη χώρα μας) Αυστριακός μουσικός και παραγωγός Parov Stelar που θα είναι και πάλι κοντά μας, μετά από απουσία δύο χρόνων, με νέο album. Κάθε ημέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο διάσημος και αγαπητός σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως χάρη στη μοναδική του ικανότητα να διασκεδάζει το κοινό, που στις live εμφανίσεις του χορεύει, κυριολεκτικά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειάς τους.

Η παρουσία αυτών των δύο headliners δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής. Σας καλούν να προσέλθετε με την καλύτερη δυνατή διάθεση και με παπούτσια για χορό!

Μαζί τους, οι αισθαντικοί Αμερικανοί Cigarettes After Sex, η μπάντα που τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει προσφέρει μερικά από τα ομορφότερα μελωδικά τραγούδια που κυριαρχούν στο ελληνικό ραδιόφωνο (ιδίως το “Nothing’s Gonna Hurt You Baby”), ιδανική πινελιά μελωδικότητας και ρομαντισμού, καθώς ο ήλιος θα δύει – και πριν επακολουθήσει το ξέφρενο πάρτυ που υπόσχονται οι δύο μεγάλοι stars της βραδιάς.