Αρχική / Νεολαία / Youth Life / Είμαι ότι μου βγάλεις! Γιατί όλοι μας έχουμε πολλούς εαυτούς; 

Είμαι ότι μου βγάλεις! Γιατί όλοι μας έχουμε πολλούς εαυτούς; 

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Έχει έναν χαρακτήρα, συγκεκριμένο θα μπορούσαμε να πούμε, με τα προτέρηματα και τα ελαττώματα του. 

Αυτός ο χαρακτήρας αρχίζει να διαμορφώνεται από την παιδική ηλικία, με το ερέθισμα από το οικογενειακό μας περιβάλλον,ακολουθεί το σχολείο, οι παρέες μας, το πανεπιστήμιο, η δουλειά, και ότι μπορεί να μας επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα.

Όμως πέρα από τα στάνταρ στοιχεία που έχει ο κάθε άνθρωπος στην προσωπικότητα του και τον διαμορφώνουν, το τι εαυτό θα δείξουμε σε κάποιο άλλο άτομο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό κιόλας από αυτό το άτομο.

Δηλαδή σίγουρα θα σου έχει συμβεί να είσαι με κάποιον ή κάποια, είτε ερωτικά, είτε φιλικά, και να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου, ότι είσαι πάρα πολύ άνετα και δρας αυθόρμητα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το άτομο που έχεις απέναντι σου, σε αποδέχεται έτσι όπως είσαι και περνάς ακόμα πιο ευχάριστα και νιώθεις μια έκρηξη ενθουσιασμού!

Από την άλλη σίγουρα θα έχεις βρεθεί και με άτομα που σε κάνουν να βαριέσαι ή να εκνευρίζεσαι, παρά μα πάρα πολύ. Άρα έχει σημασία με τι άτομα επιλέγουμε να έχουμε σχέσεις στην καθημερινή μας ζωή, γιατί το θέμα είναι, να είσαι με κάποιον που σου βγάζει τον καλύτερο από τους καλύτερους και πιο όμορφους εαυτούς σου!

 

Αρθρογράφος: Εύη Μακαβέλου

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Αθήνα. Είμαι 23 ετών και σπουδάζω στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω λογοτεχνία κυρίως, βλέπω τους φίλους μου, κάνω γιόγκα και μαθήματα χορού, με αγαπημένο μου είδος το τάγνκο.. Επίσης λατρεύω το θέατρο, τον κινηματογράφο και φυσικά τα ταξίδια. Πάντα μου άρεσε να εκφράζω τις σκέψεις μου, τις ανησυχίες μου και τα συναισθήματά μου στο χαρτί είτε γράφοντας ημερολόγιο και στιχάκια παλιότερα, είτε τώρα μέσω των άρθρων. Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέροντα αυτά που θα μοιράζομαι μαζί σας!
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Η ζωή μετά το πτυχίο! Τι θα σου συμβεί μόλις αποφοιτήσεις;

Επειδή συνέχεια μιλάμε για την φοιτητική ζωή με ότι αυτή περιλαμβάνει, σκέφτηκα ότι είναι καιρός ...

Φίλοι από το σχολείο! Πώς θα τους κρατήσεις και στην σχολή;

Οι άνθρωποι κατά την διάρκεια των χρόνων, αλλάζουμε συνήθειες, μέρη που ζούμε, δουλειές, παρέες μέχρι ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *