ΠΥΞ ΛΑΞ: στις 12 Ιουλίου 2018 ξανασυναντιούνται στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Eίναι γεγονός: Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους. Την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μια μεγάλη συναυλία – γιορτή, αφιερωμένη στους χιλιάδες οπαδούς τους
Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως!

Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή! Μια γιορτή με όλους εσάς που κάνατε τους Πυξ Λαξ, ότι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας. Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή.
Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε λοιπόν, με όπλο τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπήσαμε, δεν θα μπορούσε μια μπάντα όπως οι Πυξ Λαξ να μην παρέμβει με διάφορους τρόπους, όπως ξέρει και μπορεί.

Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει «με κλωτσιές και με μπουνιές». Έτσι εισέβαλαν στα ελληνικά μουσικά δεδομένα της εποχής, και άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Με ορμή και πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών στο τέλος!

Οι Πυξ Λαξ, είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των album τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία.
Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο διέγραψε μία πορεία, που στιγμάτισε την ελληνική νεολαία, αλλά και όλους τους «ανησυχούντες» των ‘90s και δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια.