Αρχική / Εκπαίδευση / 2o Spoudase Festival -έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών

2o Spoudase Festival -έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών

Το Spoudase Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ που αφορά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών, στις 19 & 20 Μαΐου 2018.


Το Spoudase Festival θα φιλοξενήσει 300 φορείς από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης επικοινωνώντας και παρουσιάζοντας τα προγράμματά, τις δραστηριότητές και τα εκθέματά τους που σχετίζονται με τις Σπουδές, την επιμόρφωση, την κατάρτιση, την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία.

Πάνω από 200 workshops και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από κορυφαίους επιστήμονες, ιδρύματα, Πανεπιστήμια, στελέχη της αγοράς με βεβαιώσεις παρακολούθησης και πιστοποιήσεις.

Παράλληλα 150 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα πάρέχουν δωρεάν συμβουλές για συμπλήρωση μηχανογραφικού, Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ και επαγγελματικό προσανατολισμό

Το Spoudase Festival αποτελεί κορυφαίο πεδίο δια ζώσης γνωριμίας των επιμορφωτικών και επιστημονικών προγραμμάτων όλων των επιπέδων, συνδέοντας την εκπαίδευση, τις δεξιότητες, την κατάρτιση και γενικότερα τις σπουδές και την δια βίου εκπαίδευση με την επαγγελματική σταδιοδρομία, την δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τις εξελίξεις στην παραγωγή και τις ανάγκες στην αγορά εργασίας.

Το Spoudase Festival επενδύει στην ανάδειξη όλων των δράσεων, κινήσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν τις νέες τεχνολογίας στην εκπαίδευση, τους ανθρώπους και φορείς που πειραματίζονται και καινοτομούν, τοποθετώντας τις σπουδές στο κατώφλι του μέλλοντος!

Οι επισκέπτες του Spoudase Festival θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για πάνω από 300 υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές δημοσίων Πανεπιστημίων, Κολεγίων αλλά και πιστοποιημένων και μοριοδοτούμενων e-learning

Είσοδος ελεύθερη,  απαραίτητη η εγγραφή εδώ.
Join us on Facebook!
Περ/ρες πληροφορίες στο http://www.spoudasefest.gr/ και μέσω email στο info@spoudasefest.gr

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

To Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΛΚΕ ΓΠΑ με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει τον ...

Άγχος για την σχολή; Πώς θα ξεμπερδέψεις με τα μαθήματα!

Συμβαίνει σε πάρα πολλούς φοιτητές, ειδικά σε όσους βρίσκονται σε μεγάλη έτη, ή είναι επί ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *