Calexico Live at Acropolis για ακόμα μία βραδιά!

Η ανταπόκριση του κοινού στην ανακοίνωση της εμφάνισής τους στο Ηρώδειο ήταν εντυπωσιακή, όσο εντυπωσιακοί ήταν και οι ρυθμοί πώλησης των εισιτηρίων για την Τρίτη, 3 Ιουλίου.

Έτσι λοιπόν, οι Calexico, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και η διοργανώτρια εταιρία, με πραγματική χαρά ανακοινώνουν πως κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια επιπλέον ημερομηνία, απόλυτα ταιριαστή με τη διαθεσιμότητα του αρχαίου μνημείου και το touring schedule της μπάντας.

Μοιραζόμαστε λοιπόν όλοι τον ενθουσιασμό και τη χαρά να έχουμε τους Calexico για μία ακόμη βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Τετάρτη, 4 Ιουλίου!

Η ψυχή και η καρδιά των Calexico, ο JoeyBurns και ο John Convertino, μας στέλνουν το παρακάτω μήνυμα από τα backstage της απόλυτα επιτυχημένης αμερικανικής περιοδείας τους.

Διαβάστε το και από τους ίδιους:

«Hey everybody, this is John and Joey. We are very excited! Another night has been added to Athens and we are very excited to come …Efharisto, we’ll see you soon, see you this summer, we can’t wait…!»

«Γεια χαρά! John και Joey εδώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Ένα ακόμη βράδυ προστέθηκε για την Αθήνα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε… Efharisto, θα σας δούμε πολύ σύντομα, αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε!»

JoeyBurns, John Convertino – Calexico

Για δυο μοναδικές και μαγικές βραδιές, οι Calexico, θα βρίσκονται στο Ηρώδειο προσκαλώντας τους φίλους του συγκροτήματος να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Mια σχέση που μετρά δύο δεκαετίες, αυτή των Calexico με το ελληνικό κοινό, βρίσκει τη θέση της στη σκιά της Ακρόπολης.

 

Οι Calexico έρχονται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, με τις αγαπημένες επιτυχίες από όλη τη δισκογραφία τους, όπως το «Stray», «Fallingfromthesky», «CrystalFrontier», «Missing», «Splitter» κ.α., αλλά και με το νέο ένατο άλμπουμ τους, το «The threadthatkeepsus», που κυκλοφόρησε στο τέλος Ιανουαρίου και όπως χαρακτηριστικά μεταφέρουν ήδη οι ενθουσιώδεις κριτικές «τελικά δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει τους Calexico δεδομένους».

Δυο πραγματικά ξεχωριστά καλοκαιρινά βράδια κάτω από την Ακρόπολη.

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

τώρα ΚΑΙ

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Οι Calexico θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.