7 Σημάδια ότι το αγόρι σου, αρχίζει να σε βαριέται!

Αναρωτιέσαι μήπως το αγόρι σου, αρχίζει να νιώθει μια πλήξη στη σχέση σας; Παρατηρείς διαφορά στη συμπεριφορά του, απέναντι σου;

Αν φοβάσαι κάτι τέτοιο, σου έχουμε εδώ στο youthspot, κάποια πρώτα σημάδια για να τα αναγνωρίσεις και να κινηθείς αναλόγως.

1.Έχει σταματήσει παλιές καλές του συνήθειες ως προς τα εσένα. Για παράδειγμα δεν σου στέλνει πλέον καλημέρα, ή δεν σε κρατάει από το χέρι όταν περπατάτε μαζί.

2.Όλο βρίσκει δικαιολογίες για να μη βγείτε. Από το ότι έχει πονοκέφαλο, αν μένετε μαζί, μέχρι το ότι έχει πολύ δουλειά.

3.Έχει αρχίσει να παραμελεί τόσο τον εαυτό σου, όσο και εσένα. Δεν σου κάνει κοπλιμέντα πλέον, δεν προσέχει το πώς είσαι γενικά.

4.Όταν είστε οι δύο σας κάπου έξω δεν είναι πολύ ομιλητικός, άρα μάλλον δεν νοιάζεται ιδιαίτερα να περάσετε καλά μαζί και ευχάριστα.

5.Από την άλλη είναι πιο ομιλητικός και κοινωνικός με τις υπόλοιπες γυναίκες, κάπως δηλαδή όπως ήταν όταν γνώρισε και σένα.

6.Είναι σαν να μην υπάρχεις πουθενά στα social media. Όταν ένας άντρας έχει μια νέα ειδικά σχέση και νιώθει ενθουσιασμό, δεν διστάζει ούτε σχόλια να κάνει στο Facebook, ούτε φωτογραφίες κοινές να ανεβάσει.

7.Σου πιάνει συζήτηση για υποθετικό χωρισμό, πώς εσύ διαχείριζεσαι τέτοιες καταστάσεις, πώς θα αντιδρούσε γενικά. Είναι λες και θέλει να σε προετοιμάσει κατά κάποιο τρόπο ψυχολογικά.