Κυριακή 20 Μαΐου: 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου-Όλοι μαζί μπορούμε

Την Κυριακή 20 Μαΐου η Αθήνα συμμετέχει στην πρωτοβουλία Όλοι Μαζί Μπορούμε και καλεί τους πολίτες να τρέξουν σε μία ξεχωριστή διαδρομή 5 χιλιομέτρων γύρω από τον λόφο του Φιλοπάππου και την Διονυσίου Αρεοπαγίτου.  

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου διοργανώνεται για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των δήμων. Η διοργάνωση είναι κοινή για 21 δήμους της Αττικής, στα όρια κάθε δήμου.

Στην Αθήνα η διαδρομή του αγώνα τρεξίματος 5χλμ ή δυναμικού βάδην 5χλμ είναι:

Eκκίνηση: από την οδό Αρακύνθου (ύψος παρκινγκ θεάτρου Δώρας Στράτου) – Παναιτωλίου – συνέχεια Μουσών – Γαριβάλδι – αριστερά Ροβέρτου Γκάλι – δεξιά κόμβος Ακρόπολης και κατεβαίνουμε την Διονυσίου Αρεοπαγίτου – αριστερά στη Φρυνίχου – αριστερά Λυσικράτους -Σέλλευ- Τριπόδων – αριστερά Πρυτανείου (πίσω από το σχολαρχείο, στο στενάκι) – αριστερά στη Θεωρίας – βγαίνουμε πάλι στον κόμβο της Ακρόπολης και στρίβουμε δεξιά στην Αποστόλου Παύλου – αριστερά στην Ακάμαντος -Στησικλέους και Τερματισμός: στο σημείο εκκίνησης.

Δείτε το χάρτη της διαδρομής εδώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του Όλοι Μαζί Μπορούμε ή της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.