Διαγωνισμός Καινοτομίας “Life Innovation”

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης του Διαγωνισμού Καινοτομίας “Life Innovation”, η APIVITA σε συνεργασία με το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, «Βιοεπιχειρείν» προκηρύσσει τον 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας “Life Innovation”.


H επίσημη έναρξη του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, στο πλαίσιο του πρώτου TEDx του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο η APIVITA έδωσε το παρών ως χρυσός χορηγός της διοργάνωσης και στηρίζοντας με μεγάλη περηφάνια τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων που στοχεύουν στη διάδοση και ανάπτυξη νέων ιδεών.

Άλλωστε, η καινοτομία και ανάπτυξη πρωτοπόρων ιδεών στην APIVITA έχουν μια πολυετή ιστορία, από το 1979 που οι ιδρυτές της παρασκεύασαν στο φαρμακείο τους φυσικά καλλυντικά, συνδυάζοντας εκχυλίσματα βοτάνων και μελισσοκομικά προϊόντα, μέχρι σήμερα που το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας διεξάγει εκτεταμένη έρευνα σε συνεργασία με την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας “Life Innovation” αφορά την κατάθεση μίας καινοτόμου ιδέας σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες:

1) Καινοτόμο Καλλυντικό Προϊόν
2) Καινοτόμο Διατροφικό Προϊόν
3) Καινοτόμο Συμπλήρωμα Διατροφής

και θα προσφέρει σε έναν τυχερό/η Υποτροφία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Βιοεπιχειρείν», που έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίαςκαι το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Στον Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής: Πτυχιούχοι Σχολών Επιστημών Υγείας, Θετικών Επιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και άλλων Τμημάτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Οι κάτοχοι τίτλου Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση του τίτλου τους από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Για να καταθέσετε την πρόταση σας, πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ.