10th Street Mode Festival

30 Αυγούστου -2 Σεπτεμβρίου 2018, Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Fix OpenAir Multiplex).
StreetMode: ON!
Το μεγαλύτερο openairfestival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 10η επετειακή χρονιά!

The Experience

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες. Η διοργάνωση του 2018 θα διαρκέσει 4 ημέρες (Πέμπτη 30 Αυγούστου – Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου).

Μπες σε κατάσταση “street” και απόλαυσε ζωντανή μουσική, DJsets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, skateboarding, longboarding και πολλά ακόμη!

The Cause

Έχοντας τις ρίζες του στον δρόμο, το StreetMode ξεκίνησε αρχικά ως μια σειρά εκδηλώσεων που λάμβανε χώρα σε ανοιχτό – δημόσιο χώρο, όπως η πλατεία της Θέρμης (2009-2013) και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (2014-2016), με σκοπό να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της street κουλτούρας μαζί.

Ως street κουλτούρα, ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, και εκφράζεται ελεύθερα μέσα από τέχνες όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και εκπροσωπείται από τους ήχους της hip-hop, punkrock, heavyrock και ska/reggae μουσικής.

Web Site
http://www.streetmode.gr