Δευτέρα , 24 Σεπτέμβριος 2018 ΏΡΑ: 17:16 BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
Αρχική / Εκπαίδευση / 7o Συνέδριο e-Business & Social Media World

7o Συνέδριο e-Business & Social Media World

Το  περιοδικό «InfoCom» και η εταιρεία Smart Press διοργανώνουν για  συνεχή χρονιά το ετήσιο Συνέδριο e-Business & Social Media World, το οποίο φέτος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Φέτος, μέσα από δύο ξεχωριστές Ολομέλειες, οι εργασίες των συνεδρίων θα εμβαθύνουν σε ζητήματα που απασχολούν τις επιμέρους αγορές, ενώ θα συγκλίνουν σε μια κοινή, καταληκτική ενότητα, προκειμένου να παρουσιαστούν παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών τόσο της χρήσης ψηφιακών εργαλείων για την περαιτέρω ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, όσο και αντιστρόφως, e-shops με την αποδοτικότερη παρουσία στα Social -και όχι μόνο- κανάλια.

Τα συνέδρια e-Business World και Social Media World, έχουν καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού των στελεχών των εν λόγω κλάδων, όσο και των εταιρειών που χρησιμοποιούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Marketing για την ανάπτυξη, προώθηση και εξέλιξη του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Social Media World

Οι ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης αναφορικά με την online παρουσία της, έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων από τα συνεργαζόμενα με αυτές διαφημιστικά agencies κι εν γένει των υπεύθυνων για την online παρουσία τους.

Τα metrics αποτελούν τον πλέον καταλυτικό παράγοντα, έχοντας μετατρέψει το «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» σε «ό,τι αποδόσεις, παίρνεις».

Νέα εργαλεία έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ υφιστάμενα κανάλια διευρύνουν το portfolio των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, δίνοντας σε κάθε marketer επιπλέον επιλογές. Ιδιαίτερα σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζουν στις μέρες μας και οι influencers, καθώς ολοένα και περισσότερα brands επιθυμούν να αναδειχθούν μέσω προσωπικοτήτων με ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Στόχος όλων των παραπάνω, δεν είναι άλλος από την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των brands και της εδραίωσή τους στην «ψηφιακή» συνείδηση των καταναλωτών, με απώτερο σκοπό την αύξηση του engagement, του loyalty και, ασφαλώς, το conversion σε πωλήσεις.

Η συμμετοχή των επισκεπτών στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ.

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Orange Grove: Νέος κύκλος αιτήσεων για startups!

Το Orange Grove, συνεχίζοντας να στηρίζει την καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ανακοίνωσε το νέο κύκλο αιτήσεων για συμμετοχή startups στο επόμενο ...

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Εφαρμοσμένη Πληροφορική (MSc in Applied Informatics)

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι 17 Σεπτεμβρίου 2018 Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *