Παύλος Ρεμπής & Λεωνίδας Μαράντης live στο BookaBar

Λεωνίδας Μαράντης και Παύλος Ρεμπής για πρώτη φορά μαζί επι σκηνής!


Αποχαιρετώντας τις χειμερινές τους εμφανίσεις, υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα ανεπανάληπτο κοινό live, το Σάββατο 16 Ιουνίου στην αυλή του Bookabar Cafe Bar , σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό!

Ο Λεωνίδας Μαράντης θα μας ξεσηκώσει με τραγούδια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο ”Λονδίνο- Αθήνα”, με καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τον Jerry Lee Lewis, τους Violent Femmes, τους Oasis τους Black Keys και διάφορους άλλους “θεούς” του ροκ!

Ο Παύλος Ρεμπής, εν αναμονή του πρώτου βίντεο κλιπ, θα ροκάρει με τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά τίτλο «Βάλε Μουσική», σε ένα ταξίδι από τους Clash και τους Blur στους Kaiser Chiefs και τους Franz Ferdinand εν μέσω Robbie Williams και…. Lady Gaga (what?! Ναι ναι καλά διαβάζετε!)!

Ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν! Δεξί «φτερό» ο Λεωνίδας Μαράντης και οι θεότρελοι Spotlights .. Αριστερό «φτερό» ο Παύλος Ρεμπής και οι εξαιρετικοί μουσικοί του… Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν το BookaBar στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως.

Προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!
Let’s get the Party started!

“Λεωνίδας Μαράντης & Παύλος Ρεμπής”
LIVE στο Bookabar Cafe Bar
Σάββατο 16 Ιουνίου!