Δύο υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική από το Ίδρυμα Αττική Παράδοση

Το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αττική Παράδοση προκηρύσσει δύο (2) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019:

Δύο (2) υποτροφίες με αντικείμενο “Τεχνολογικές σπουδές και καινοτομία: Οικονομική ανάπτυξη και επενδύσεις στην Ελλάδα” 10.000 (δέκα χιλιάδων) ευρώ εκάστη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες υπήκοοι, να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος και να έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό τμήμα Αμερικανικού Πανεπιστημίου το αργότερο έως την τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν σε δύο (2) αντίγραφα: βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο των τίτλων σπουδών τους, καθώς και πιστοποιητικό γεννήσεως, απόσπασμα ποινικού μητρώου, εκκαθαριστικό εφορίας και αποδεικτικό της εγγραφής τους σε μεταπτυχιακό τμήμα Αμερικανικού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Μαρίκα Ανδρεάδη στο τηλέφωνο 210 6009800 (εσωτ. 1123).

Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων με τα παραπάνω δικαιολογητικά ορίζεται η Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στην διεύθυνση: Εκπαιδευτικό Ίδρυμα “Αττική Παράδοση” Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή 15342 Υπόψη κας Μαρίκας Ανδρεάδη