Σεμινάριο “Presentation & Communication skills: Leadership skills”

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Leadership skills” που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2018 (16:00 – 18:00) στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για το πώς να αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους, αναπτύσσοντας τις “ηγετικές” δυνατότητές τους εντός της ομάδας τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώστε συμμετοχή, για την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, εδώ.

Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με δεύτερο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο δεύτερο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.