ΠΜΣ: «Λογιστική και Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών»

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι 14 Σεπτεμβρίου 2018

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, ανακοινώνει την προκήρυξη υποβολής αιτήσεων της νέας σειράς για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών:

«Λογιστική και Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών – MSc in Accounting and Control in Businesses and Public Sector», μερικής φοίτησης, διάρκειας 4 εξαμήνων.

Στα εν λόγω Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου πρώτου κύκλου σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού & Τεχνολογικού τομέα ) της ημεδαπής, ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με αντικειμενικά προσόντα και προσωπική συνέντευξη από Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι 14/9/2018 ηλεκτρονικά ή στη Γραμματεία του Τμήματος τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση που χορηγείται από το ΤΟΔΕ.
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  3.  Επικυρωμένο Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση περάτωσης σπουδών
  4.  Αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για όσους έχουν τίτλους από ΑΕΙ ή ΤΕΙ της αλλοδαπής.
  5. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, στο οποίο αναγράφεται και ο βαθμός πτυχίου.
  6. Αποδεικτικό καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας*
  7. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν)
  8. Δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ ή ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων.
  9.  Φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
  10.  Δύο πρόσφατες φωτογραφίες
  11. Δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές (εάν υπάρχουν)
  12. Αντίγραφο Πτυχιακής ή Διπλωματικής εργασίας (εάν εκπονήθηκε)

*Η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας αποδεικνύεται από τίτλους γλωσσομάθειας αντίστοιχου επιπέδου που γίνονται αποδεκτοί από τον ΑΣΕΠ, καθώς και πρώτο πτυχίο από αγγλόφωνο ΑΕΙ της αλλοδαπής. Εναλλακτικά ή συμπληρωματικά μπορεί η επάρκεια της ξένης γλώσσας να διαπιστωθεί από Τριμελή Επιτροπή που ορίζεται με απόφαση της Συνέλευσης σε εύλογο χρόνο.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων γίνεται σύμφωνα με τα κριτήρια που αναφέρονται στον εγκεκριμένο από τη Σύγκλητο κανονισμό σπουδών του ΠΜΣ ΛΕΕΔΟ.

Για έντυπα αιτήσεων και σχετικό πληροφοριακό φυλλάδιο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στη: Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πειραιώς Καραολή και Δημητρίου 80 Πειραιάς 185 34 Τηλ: 210-414 2181,2110

Επίσης, πληροφορίες παρέχονται και στην ιστοσελίδα mscacc.unipi.gr στην ιστοσελίδα www.ode.unipi.gr στο σύνδεσμο Μεταπτυχιακά Προγράμματα» αλλά και μέσω email : mscacc@unipi.gr

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής Α. Κουρεμένος