Εκπτώσεις: Τα 5 κομμάτια κλειδιά που πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου… ΤΩΡΑ

Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία για να προσθέσεις κάποια κομμάτια κλειδιά στην ντουλάπα σου τα οποία είναι διαχρονικά και θα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις σου δινοντάς τους μια άρτια εικόνα.

Το μυστικό λοιπόν είναι να επενδύσεις έξυπνα τα χρήματα σου αποκτώντας μια “λειτουργική” γκαρνταρόμπα που τίποτα δεν θα έχει να ζηλέψει από αυτές των φίλων σου ή ακόμη και των μεγαλύτερων star.

  1. Tote bag

H tote bag θεωρεται μια απο τις πιο διαχρωνικές και κομψές επιλογές για τα περισσότερα outfits απο το πρωί ως το βράδυ. Επιλέξτε μια tote bag μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους για τις καθημερινές σας εμφανίσεις στην πόλη. Ιδανικά μια μικρού μεγέθους για βολτες στο νησί ή μια βραδινή έξοδο.

Styling tip: Η μεσαίου μεγέθους tote bag αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή διότι πάει σε όλους τους σωματότυπους και μπορει να σταθει άψογα απο το γραφείο ως τις βόλτες.

  1. Statement sunglasses

Τα γυαλια ηλίου αποτελουν ίσως το πιο απαραίτητο και in αξεσουαρ για τις πρωινές μας εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα vintage κομμάτι γνωστού οίκου και δωστε μια δυνατή στυλιστική πινελια στην εικόνα σας. Οι περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για να επενδύσετε όσο το δυνατον λιγότερα χρήματα σε ενα κομμάτι που θα σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες.

Styling tip: Ενα cat eye ή τετράγωνο γυαλί είναι πάντα στη μόδα.

  1. High vest belt

Η ζώνη που είναι για τη μέση προσωπικά αποτελεί ένα απο τα σημαντικ´οτερα αξεσουαρ το οποιο δεν πρέπει να λείπει απο καμια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Επιλέξτε μια φαρδιά για τα μαξι σας φορεματα ή μια λεπτότερη για σακάκια ή πανω απο μλόυζες και φορέματα.

Styling tip: Εαν δεν έχετε πολύ λεπτή μεση τοτε, αποφύγετε μια πολύ φαρδιά ζώνη διότι θα σας προσθέτει όγκο.

  1. Κλασσική μαύρη γόβα

Η κλασσική μαύρη γόβα θα αποτελεί πάντοτε τη διαχρονικότερη αξία της γκαρνταρόμπας μας. Επενδύστε σήμερα σε μια μαύρη γόβα shooed ή δερμάτινη ωστε να μπορείτε να τη φοράτε χειμώνα-καλοκαίρι και απο το πρωί ως το βράδυ.

Styling tip: Επιλέξτε μια με λουράκι μόνο στην περίπτωση που έχετε λεπτό αστράγαλο, αλλιώς δεν θα σας κολακεύει.

 

  1. Blazer

Ενα blazer είτε μονόχρωμο είτεψμε ρίγα ή chest πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας. Μπορεί να συνδυαστει με φορέματα, σορτς ή παντελόνια και δίνει πάντα μια πιο κομψή και ολοκληρωμενη στυλιστικά εμφάνιση.

Styling tip: Επιλέξτε ιδανικά να μην σας στενεύει. Ενα oversized δίνει πάντα μια πιο σωστή εικόνα.