Το 10ο Athens School Festival κορυφώνεται στην Τεχνόπολη

Tα κορυφαία συγκροτήματα του 10ου Athens School Festival, του απόλυτου νεανικού μουσικού θεσμού της πόλης, που διοργανώνει ο  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και υπόσχονται ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο στην κορύφωση της φετινής διοργάνωσης.

Το κοινό ανανεώνει το ραντεβού του με τις μπάντες που ξεχώρισαν στο φετινό φεστιβάλ για να τις απολαύσει για ακόμα μια φορά σε ένα pop, rock, funk, punk συναυλιακό  σαββατοκύριακο στην πιο εναλλακτική σκηνή της πόλης, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Οι νέοι μουσικοί με τη σειρά τους θα παρουσιάσουν  τις δημιουργίες τους, θα μεταδώσουν το ρυθμό και τη θετική τους ενέργεια και θα εντυπωσιάσουν με τη σκηνική τους παρουσία.

Στο Athens School Festival συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, καθώς και φοιτητικά σχήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες και το ταλέντο τους, να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική, να συστηθούν στο κοινό και να βιώσουν την εμπειρία των ζωντανών συναυλιών.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου:
Jack to Jack, Seconds Out, Rising Road, Jagertees, Salto Mortale, The Beanpoles, Criminal Set, Aliko Means Red και 4 Hours Later

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου:
Amalphi Grave Quartet, Magic Rocks, Tuesday Nights, The Delay, Fuzz Skyler, Dip Sauce, Judas Conspiracy Theory, Jawns Basement και Vault

Ώρα έναρξης συναυλιών: 20.00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι
Μετρό: Σταθμός Κεραμεικός, Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση Φωταέριο, Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Πληροφορίεςf. @athens.school.festival | #asf2018| @opanathens