Οι τάσεις που λατρέψαμε το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά-σιγά αφήνοντας πίσω κάποιες τάσεις που λατρέψαμε και δεν αφήσαμε στιγμή να λείψουν από τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι ξύλινες τσάντες, τα σανδάλια τύπου Hermes, τα καπέλα τύπου visor. Off-shoulder μπλούζες και φορέματα σε 90’s γραμμή στάθηκαν επάξια δίνοντας μια κομψή νότα στα σύνολα μας.

Κίτρινο

Το κίτρινο αποτέλεσε δυναμική τάση της καλοκαιρινής season. Το χρώμα του ήλιου μας συντρόφευσε στις πιο όμορφες δημιουργίες και φώτισε τις εμφανίσεις μας.

Visor Hat

Tα visor hat άφησαν για λίγο τα γήπεδα του τένις και έκαναν δυναμική είσοδο στα must have trends του φετινού καλοκαιριού δίνοντας μια άκρως στιλιστική ανάσα στο style μας.

Wooden Bags

Οι ξύλινες τσάντες έπαιξαν εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο το φετινό καλοκαίρι και έδωσαν μια πιο εξωτική εικόνα στα σύνολα μας.

Off-The-Shoulder

Το off-the-shoulder κράτησε δυναμικά το παρόν και αυτό το καλοκαίρι δίνοντας μια ρομαντική και άκρως κομψή εικόνα στο style μας.

90’s sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου με επιρροές από τα 90’s έπαιξαν ίσως και τον πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στο style μας το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας μας να επιστρέψουμε για λίγο στα εφηβικά μας χρόνια.

Shirt Dress

To shirt dress αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων. Το όνομα του είναι συνώνυμο με την απόλυτη στιλιστική επιλογή του καλοκαιριού είτε για τις καθημερινές μας βόλτες στην πόλη ή το νησί, είτε για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στην παραλία.

Hermes sandals

Τα σανδάλια τύπου Hermes έγραψαν τη δική τους ιστορία στα σοκάκια του νησιού και τους άδειους δρόμους της πόλης το φετινό καλοκαίρι.