COPA CABANA:  Το απόλυτο beach café – restaurant στο Αγκίστρι – must για κάθε επισκέπτη

Όποιος έχει επισκεφθεί το πανέμορφο και καταπράσινο νησί του Αργοσαρωνικού, Αγκίστρι, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Πειραιά, σίγουρα έχει επισκεφθεί το beach café- restaurant, COPA CABANA.

Αν όχι, ευκαιρία να σαλπάρουμε μέχρι το Αγκίστρι για μια πρώτη, μοναδική γευστική εμπειρία.

Το COPA CABANA πρσφέρει από το 1986 πεντανόστιμα πιάτα με ονειρική θέα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Λειτουργεί από το πρωί στις 08.00 π.μ. μέχρι  το βράδυ στις 00.30 π.μ. με επιλογές για πρωϊνό,  brunch, γεύμα ή απλά καφέ με γλυκό.

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου είναι με ένα πλούσιο πρωϊνό ή brunch από μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών επιλογών για όλα τα γούστα.

Πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση, η Κυρία Christine παρασκευάζει κάθε συνταγή με αγάπη και μεράκι και οι κόρες της, Κωνσταντίνα και Αλεξάνδρα σερβίρουν τις λιχουδιές με πλατύ χαμόγελο και καλή διάθεση.

Σπεσιαλιτέ του τα pancakes σε συνδυασμό με κλασσικές γεύσεις, όπως μέλι, φυστικοβούτυρο, μαρμελάδα βατόμουρο, σιρόπι σφενδάμου, πραλίνα, γλυκά του κουταλιού, σοκολάτα, μπισκότα, φρούτα, καραμέλα, κρέμα μασκαρπόνε κ.λπ., αλλά και σε αλμυρή εκδοχή με τυρί, μπεϊκον, ντομάτα, ζαμπόν, αβγό.

 

 

Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψει κάποιος τη δοκιμή του πιάτου croque madame, τραγανιστές φέτες ψωμί με κρέμα και λαχταριστό αβγό μάτι στην κορυφή.

Τέλος, για εκείνους που αγαπούν τις ελαφριές, δροσερές γεύσεις, μία σαλάτα με ρόκα, αβοκάντο, καρύδια ή καρπούζι και φέτα είναι ιδανικές προτάσεις.

Όλα όσα υπάρχουν στο menu είναι σπιτικά, μοναδικά και χειροποίητα.

Ονειρική εμπειρία που αξίζει σίγουρα να γευτείς, ακόμα και με μία κοντινή μονοήμερη εκδρομή στο Αγκίστρι.

FB page: https://www.facebook.com/CopaCabanaCafeBar/


Α.Ζ.