Εξυπνες αγορές για την ανακαίνιση του σπιτιού σου!

Όλους μας πιάνει κατά καιρούς μια επιθυμία και τάση να αλλάξουμε λίγο το χώρο στον οποίο ζούμε.

Μια αλλαγή και μια μικρή ανανέωση είτε του δωματίου μας, αν μένουμε με γονείς, είτε του σπιτιού ολοκλήρου έχει θετική επίδραση στη ψυχολογία μας και τη γενικότερη διάθεση μας.

Εξάλλου είναι πολύ σημαντικό το σπίτι μας, που στην ουσία αποτελεί το καταφύγιο μας από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, να είναι ένας χώρος ζεστός ως προς εμάς, να μας αρέσει σίγουρα και να ευχαριστιόμαστε πραγματικά να περνάμε χρόνο εκεί.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές έξυπνες και οικονομικές αγορές, που θα μας προσφέρουν αυτό τον αέρα ανακαίνισης και αναζωογόνησης που θέλουμε τώρα που ξεκινάμε όλοι μια νέα αρχή, όπως συνηθίζουμε κάθε φθινόπωρο!

1.Ράφι

Μπορείς να αγοράσεις ράφια από μεγάλα γνωστά πολυκαταστήματα σε πολύ προσιτές τιμές. Αυτά μπορείς να τα διακοσμήσεις με κάποιο κεράκι, μια κορνίζα και ίσως μια μικρή γλάστρα.

2.Κάδρο 

Ένα μεγάλο κάδρο στο σαλόνι πάνω από τον καναπέ σου για παράδειγμα, με ένα ωραίο φόντο, όπως μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μιας πόλης, ή κάποιο γνωστό αξιοθέατο, θα έδινε άλλον αέρα στο χώρο.

3.Παραβάν 

Επίσης μια οικονομική ιδέα και λύση για ανανέωση, ειδικά του δωματίου που κοιμάσαι. Ένα παραβάν με ξύλο για παράδειγμα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να κρέμας τα ρούχα σου, πρόχειρα όταν αλλάζεις και αν μάλιστα μοιράζεσαι το δωμάτιο με κάποιο από τα αδέρφια σου, θα δημιουργήσεις και μια αίσθηση ιδιωτικότητας.

4.Είδη μπάνιου

Επίσης μια μικρή αλλαγή στην σαπουνοθήκη σου ή στο χαλάκι του μπάνιου, με πιο έντονα χρώματα ή πιο μινιμαλ σχέδια από αυτά που έχεις ήδη, είναι ναι μεν κάτι απλό, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό για τη διάθεση σου!