Άντρας Ζυγός! Πώς θα τον κερδίσεις

Ο άντρας Ζυγός, όπως φαίνεται και από το ζώδιο του, είναι συνήθως ένας άνθρωπος που θέλει να έχει στη ζωή του μια ισορροπία.

Σκέφτεται πριν δράσει, υπολογίζει τη γνώμη των δικών του ανθρώπων και του αρέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο.

Πώς λοιπόν θα τον κατακτήσεις, αν την έχεις πατήσει μαζί του;

1.Κάνε του κοπλιμέντα για τον χαρακτήρα του

Ο άντρας Ζυγός θέλει να ακούει συχνά, πυκνά θετικά σχόλια τόσο για την εμφάνιση του, όσο και για την προσωπικότητα του. Αν του λες πόσο ικανός είναι στα μαστορέματα, στη δουλειά του, στη σχολή του και δείχνεις τον θαυμασμό σου, σίγουρα θα πάρεις πόντους στα μάτια του!

2.Μην είσαι μίζερη

Σε έναν Ζυγό, του αρέσει να μην γκρινιάζει για τα λεφτά, συνεπώς θέλει όταν θα βγει έξω ή όταν θα πάει για ψώνια ή όταν θα κάνει ένα ταξίδι να μην τσιγγουνευτεί. Ή κάνει κάτι και το απολαμβάνει στο έπακρο ή δεν το κάνει. Το ίδιο περιμένει και από την σύντροφο του.

3.Δείξε του τον σεβασμό σου

Ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να κάνει τα πάντα για τη γυναίκα που γουστάρει, αρκεί να μη νιώσει ότι εκείνη μπορεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη του. Οπότε καλό είναι να του δείχνεις ότι και τον σέβεσαι και εκτιμάς όσα κάνει για σένα.

4.Άσε του λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο

Μπορεί να θες να είσαι συνέχεια μαζί του και εκείνος το ίδιο, και μάλιστα αυτό είναι φυσιολογικό για μια νέα σχέση και όταν είσαι στα μέλια. Όμως καλό θα είναι μετά το πρώτο διάστημα να τον αφήνεις πιο ελεύθερο, υπό τη έννοια να κάνει πράγματα και χωρίς εσένα. Όπως για παράδειγμα μη κοιμάσαι κάθε μα κάθε μέρα σπίτι του ή μη πηγαίνεις συνέχεια έξω όταν είναι με τους φίλους του. Θα δεις μάλιστα πόσο καλό θα κάνει αυτό και στους δύο, ώστε να μην ρουτινιάσετε.