256 χλμ. τρέξιμο στην έρημο;

ΑΘΛΗΤΗΣ Η΄ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Γνωρίσαμε πρόσφατα το Σπύρο Λογοθέτη, αθλητο-διατροφολόγο και δυνατό αθλητή με πολύ μεγάλη καρδιά.

Ο Σπύρος και η ομάδα του, Γιάννης Γιαννακόπουλος, φυσιοθεραπευτής, και ο Βασίλης Τσιόλης, φωτογράφος – δημοσιογράφος, θα λάβουν μέρος στο πιο δύσκολο μαραθώνιο αγώνα συνολικής διάρκειας 6 ημερών, από 05η.04.2019 – 15η.04.2019 και συνολικής απόστασης 256 χλμ., που θα διεξαχθεί στη νότια μαροκινή έρημο και όλα αυτά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σκοπός του μαραθώνιου αγώνα είναι να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό από την υπερπροσπάθεια των αθλητών, προκειμένου να ενισχυθεί ο διεθνής, ανθρωπιστικός και ανεξάρτητος οργανισμός «HOPE FOR CHILDREN», ώστε κάθε παιδί να έχει δικαίωμα και ελπίδα σε ευτυχισμένη παιδικότητα, υγιή και θετική ανατροφή.

Ας στηρίξουμε την υπερπροσπάθεια του έλληνα δρομέα μας συμβάλλοντας στο φιλανθρωπικό σκοπό ενίσχυσης των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Και κυρίως ας εμπνευστούμε από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας που διαθέτουν την αντοχή τους, την σωματική τους ακεραιότητα, τη δύναμη, την υπομονή και την αγάπη τους για τον αθλητισμό στο κοινό καλό και σε υπέρτερους σκοπούς.

Fb page: https://www.facebook.com/slmds19/

https://mds2019.everydayhero.com/uk/spiros-logothetis-fundraising-page/wizard/share