O Bryan Ferry στο Ηρώδειο για μία συναυλία!

Η ευχή του αθηναϊκού κοινού έγινε πραγματικότητα: οι θαυμαστές του Bryan Ferry θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να τον απολαύσουν ζωντανά στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Δύο μέρες πριν τη συναυλία στο υπέροχο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και 3 ημέρες μετά τη συναυλία των The Chemical Brothers, ο «δανδής της ροκ» Bryan Ferry, θα ανέβει και στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού! Εκεί, στη νοτιοδυτική πλαγιά της Ακρόπολης των Αθηνών, σε έναν από τους πιο επιβλητικούς χώρους του παγκόσμιου πολιτισμού, ο εμβληματικός τραγουδοποιός και συνθέτης υπόσχεται να μας χαρίσει μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό.

Ο Bryan Ferry παραμένει αειθαλής επί σκηνής και το ίδιο σικάτος, με φωνή κομψή, ελκυστική και πιο ώριμη από ποτέ. Άλλωστε, αυτός και ο σύγχρονός του, David Bowie, επηρέασαν γενιές ολόκληρες με τη μουσική τους και τις περσόνες που δημιούργησαν. O «lounge lizard» παραμένει επίσης αξεπέραστος στο dancefloor και όσοι βρεθούν στο Ηρώδειο στις 11 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία σπάνια εμφάνιση.