Φοιτητική ζωή: Τι σου μαθαίνει για τις ερωτικές σχέσεις

Όταν περνάει κάποιος σε μια σχολή, αλλάζουν πολλά πράγματα στην καθημερινή του ζωή. Έχει νέα μαθήματα, πιο χαλαρό ωράριο μαθημάτων, εξεταστική και νέες παρέες. Ανάμεσα σε αυτά και σε άλλα τόσα, θα μάθεις πολλά πράγματα για τις ερωτικές σχέσεις.

φοιτητικη ζωη σχεσεισ

Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις ένα δεσμό, που θα κρατήσει παραπάνω από ότι πίστευες, όσο πήγαινες σχολείο ακόμη, να ολοκληρώσεις τη σχέση αυτή, να δεις πως είναι να μοιράζεσαι την καθημερινή σου ζωή με μια γυναίκα ή έναν άντρα, να συγκατοικείς, και γενικά είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα, θες να γνωρίσεις εκείνο το άτομο που επιτέλους θα σε συναρπάσει.

Εδώ εμείς λοιπόν σου έχουμε μια μικρή λίστα, σαν οδηγό επιβίωσης των ερωτικών σχέσεων, για να ξέρεις πάνω-κάτω τι σε περιμένει!

1.Άλλο αγάπη, άλλο έρωτας και άλλο ενθουσιασμός.

Δεν γίνεται να αγαπήσεις κάποιον ή κάποια μόλις γνωριστείτε.

2.Προς τις κοπέλες της παρέας:

Αν σας στέλνει μηνύματα σε μεταμεσονύκτιες ώρες και μόνο για να περάσετε χρόνο σε σπίτι, δεν σας βλέπει μάλλον και πολύ σοβαρά.

3.Μην μπλέκεις με άτομο που έχει σχέση.

Δεν είναι σωστό, δεν θα ήθελες να στο κάνουν και σένα φαντάζομαι, και δεν θα καταλήξει και πουθενά, το πιθανότερο.

4.Μη ξεχνάς το προφυλακτικό,

ακόμη κι αν είσαι γυναίκα και δεν έχεις σχέση μόνιμη, δεν είναι καθόλου ντροπή να έχεις αγοράσει μόνη σου.

5.Ξεκαθάρισε από την αρχή τι είναι αυτό που ψάχνεις.

Μη φοβάστε αγόρια μην μας πληγώσετε ή μήπως δεν θα βγούμε μαζί σας καν, αν δεν θέλετε το ίδιο με μας. Η ειλικρίνεια βέβαια πρέπει να είναι αμοιβαία και πιστέψτε με σώζει.

6.Πρώτα θα αγαπήσεις τον εαυτό σου εσύ και μετά οι άλλοι εσένα,

7.Για να είσαι σίγουρος ή σίγουρη, ότι η σχέση που έχεις είναι η ιδανική για σένα, οφείλει να σε κάνει ο άλλος ή η άλλη καλύτερο άνθρωπο.

8.Ζήτα αυτό που θες ευθέως.