Εξεταστική beauty: Πώς θα δείχνεις φρέσκια μετά από ξενύχτι για διάβασμα

Ναι, το ξέρω προβλέπονται πολλές ώρες διαβάσματος, μέχρι το πρωί,όλο τον Σεπτέμβριο και μέχρι να τελειώσεις την εξεταστική.

Οι κούπες του καφέ θα έχουν λογικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τα παγωτά, τα γλυκά και το junk food, για άλλη μια χρονιά. Θα σηκώνεσαι το πρωί, για να πας να δώσεις και θα νιώθεις ένα ζωντανό “πτώμα”! Κι αυτό αν κατάφερες να κοιμηθείς έστω και λίγο. Διαφορετικά, αν το πας σερί, εγώ πραγματικά σε θαυμάζω.

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτόν τον πανουρλισμό των εξετάσεων, δεν γίνεται να σε αφήσω, να κυκλοφορείς με μαύρες σακούλες κάτω από τα όμορφα σου μάτια και να νιώθεις δέκα χρόνια μεγαλύτερη.

Σου έχω μερικά tips για να δείχνεις, αλλά και να νιώθεις φρέσκια, παρά το ατελείωτο διάβασμα.

  • Μη ξεχνάς κάθε φορά που γυρνάς στο σπίτι και είσαι βαμμένη, να καθαρίζεις πολύ καλά το πρόσωπό σου, για να μην μένει ίχνος make-up. Μετά βάλε και μια ενυδατική κρέμα και είσαι έτοιμη.
  • Εννοείται δεν ξεχνάς την αντηλιακή σου πριν βγεις από το σπίτι. Δεν θα ήθελες να έχεις πανάδες ή ρυτίδες, όσο μεγαλώνεις.
  • Πίνε πολύ νερό κατά τη διάρκεια της μέρας, για να μην αφυδατωθείς.
  • Για να ξεκουράσεις τα κουρασμένα μάτια σου από το πολύ διάβασμα και τις αυπνιες βάλε φακελάκια τσαγιού από κάτω αφού τα έχεις βρέξει πρώτα με κρύο νερό. Επίσης βοηθάει πολύ και το αγγούρι .
  • Προτίμησε πριν πας στη σχολή να βάζεις απλά λίγο κονσίλερ, μάσκαρα και ένα λιποζάν με χρώμα. Θα δείχνεις έτσι πιο φυσική και πιο φρέσκια.