Αρχική / Εκπαίδευση / Orange Grove: Νέος κύκλος αιτήσεων για startups!

Orange Grove: Νέος κύκλος αιτήσεων για startups!

Το Orange Grove, συνεχίζοντας να στηρίζει την καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ανακοίνωσε το νέο κύκλο αιτήσεων για συμμετοχή startups στο επόμενο 6-μηνο incubation round, προσκαλώντας ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

Το Orange Grove αποτελεί έναν διεθνή incubator για startups που δημιουργήθηκε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεβείας στην Αθήνα. Μέσα από incubation προγράμματα, το Orange Grove στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Πιο συγκεκριμένα, στα startups που θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής για το νέο κύκλο, το Orange Grove προσφέρει χρήση του συνεργατικού χώρου στα γραφεία του incubator, μέντορες και coaches, συμβουλευτική με εξειδικευμένους επαγγελματίες, bootcamps, workshops και συναντήσεις με διεθνείς εκπαιδευτές, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove, της Ολλανδικής Πρεσβείας και των υποστηρικτών της πρωτοβουλίας.

Για να υποβάλλετε αίτηση ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο έως τις 26 Σεπτεμβρίου (23:59 GMT+3). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το Orange Grove είναι διαθέσιμες στο www.orangegrove.eu (για αιτήσεις στο Orange Grove Patras παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.orangegrovepatras.biz).

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

GMAT, GRE, IELTS, TOEFL: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Είσαι σε διαδικασία προετοιμασίας για αιτήσεις για την εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστήμιο για προπτυχιακό ή ...

Εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων από το British Council

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που διοργανώνει το British Council. Εκπρόσωποι ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *