Μύρισε φθινόπωρο! Τέλεια γυναικεία αρώματα για τώρα

Θες πάντα να μυρίζεις ωραία και να διατηρείς το άρωμά σου για πολλές ώρες; Σου αρέσουν τα πιο γλυκιά ή τα πιο πικάντικα αρώματα; Όπως και να έχει, σ αυτό το άρθρο, σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με μερικά τέλεια αρώματα, ιδανικά για τον Σεπτέμβριο και για όλο το φθινόπωρο.

Εδώ θα βρεις μερικά μόνο από τα πιο γνωστά ονόματα για αρώματα, που όμως έχουν να σου προτείνουν κάτι διαφορετικό. Πολλές μυρωδιές για να διαλέξεις, αυτή που θα αντιπροσωπεύει εσένα καλύτερα.

Μπορεί να έχεις ένα δικό σου, κλασσικό άρωμα, που δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ, αλλά είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι νέο για αλλαγή. Είναι ωραίο να ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και να βάζουμε ποικιλία σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα απλό άρωμα, μια διαφορετική μυρωδιά, θα σε κάνει να ανανεωθείς και να προσεγγίσεις τα βλέμματα των γύρω σου.

Ιδού τα αρώματα που σου προτείνουμε!

Για σένα που αγαπάς τα φρούτα

Μon Paris,Yves Saint Laurent Άρωμα που περιέχει αχλάδι,φράουλα και βατόμουρα στις νότες κορυφής και είναι ιδανικό για σένα αν προτιμάς ένα γλυκό άρωμα που θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Miss Dior Absolutely Blooming Ένας συνδυασμός από φραγκοστάφυλλο, ρόδι, βατόμουρο και ροζ πιπέρι, σου δίνουν αυτό το άρωμα φρούτων για να ξεχωρίσεις με μόνο λίγες σταγόνες που θα ρίξεις πάνω σου.

Για τους λάτρεις των λουλουδιών

Si Rose Signature του Giorgio Armani Σε αυτό το άρωμα αναδύονται οι μυρωδιές διάφορων λουλουδιών, με κυρίαρχα τα τριαντάφυλλα του Μάϊ και Δαμασκού.

Good Girl, Carolina Herrera Αν αγαπάς το γιασεμί, ίσως πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το άρωμα, εξ’ ανατολής. Περιέχει επίσης κακάο και έντονο άρωμα από καφέ και αμύγδαλο.

My Burberry Black, Burberry Μια αγαπημένη σειρά καλλυντικών για μας τις γυναίκες, κυκλοφόρησε αυτό το “λουλουδάτο” άρωμα, με κυρίαρχο το γιασεμί σε συνδυασμό με τριαντάφυλλο, ροδάκινο και πατσουλί.