Φθινόπωρο! Κάνε μια νέα αρχή

Για πολλούς ο μήνας του Σεπτεμβρίου, αποτελεί μια καλή αφορμή για μια νέα αρχή, για νέα ξεκινήματα και νέους στόχους..

fthinopwro

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, που όλοι λίγο πολύ έχουμε φορτίσει τις μπαταρίες μας και γυρνάμε στην πόλη μας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, έχουμε ανάγκη να θέσουμε γερές βάσεις για μια γεμάτη χρονιά, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό-φοιτητικό επίπεδο.

Ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε στο προηγούμενο έτος, μπαίνει στα άμεσα σχέδιά μας. Μερικοί από μας φτιάχνουμε λίστες με τα χόμπι που θα θέλαμε να ασχοληθούμε, με πράγματα που θέλουμε να μάθουμε και γενικά φανταζόμαστε πώς θα εξελιχθεί η χρονιά αυτή.

Πώς λοιπόν θα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα ο Σεπτέμβριος αλλά και όλοι οι υπόλοιποι μήνες;

Είτε ξεκινάς σε μια νέα σχολή που μόλις πέρασες, είτε πρόκειται να πας σε άλλη δουλειά, είτε να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου σε αγγλικά, είτε απλά συνεχίζεις ότι δεν τελείωσες πριν το καλοκαίρι, το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για δημιουργική αρχή.

Ο Σεπτέμβρης συνηθίζεται να είναι ένας μήνας που καλείσαι να τακτοποιήσεις πάρα πολλές εκκρεμότητές σου. Μπορεί αυτές να αφορούν τα μαθήματα που χρωστάς, μπορεί τη δουλειά σου, μπορεί ακόμη και τις σχέσεις σου με τους φίλους,τις φίλες και το αγόρι ή το κορίτσι σου. Όπως και να έχει αυτή η πίεση που μπορεί να νιώσεις τώρα, μόνο σε καλό θα σου βγει.

Θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, θα ξεχωρίζεις και πάλι, μετά τη χαλάρωση των ημερών των διακοπών τι πρέπει να μπει σε προτεραιότητα και τι όχι και θα ανασκουμπωθείς γενικά.

Θα δεις τους φίλους σου ξανά και θα μοιραστείτε εμπειρίες από το καλοκαίρι και θα έχεις μια γεμάτη καθημερινότητα, που πίστεψέ με σε πολλούς μας λείπει το πρωινό ξύπνημα, ειδικά αν λιώσαμε όλο τον Αύγουστο στον ύπνο. Θα μπεις σε άλλο mood  με την σχέση σου και θα δεις πώς λειτουργείτε κάτω από την πίεση της δουλειάς,της εξεταστικής και όχι μόνο.

Γενικά προσπάθησε να ζήσεις ένα γεμάτο Σεπτέμβριο, να σκεφτείς τι θες να κάνεις σε όλη τη χρονιά πάνω-κάτω που δεν έχεις κάνει ακόμη, να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα από τους ανθρώπους στη ζωή σου και να μην αναλώνεσαι.  Βάλε μικρούς στόχους σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και μη ξεχνάς να χαμογελάς κάθε μέρα, ακόμη και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο!