Ημέρες Καριέρας 2018

Ένα διήμερο που θα αλλάξει το επαγγελματικό σου μέλλον!

Εργασία, Εκπαίδευση, Καινοτομία και Νέες Ιδέες στις Ημέρες Καριέρας 2018

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος το μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα.

Φέτος, στις Ημέρες Καριέρας συμμετέχουν περισσότερες από 59 επιχειρήσεις εργασίας, 20% περισσότερες από πέρσι, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και φορείς που αναζητούν τους νέους τους συνεργάτες. Οι  Ημέρες Καριέρας  απευθύνονται σε όλους τους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές, φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και πρακτική άσκηση.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters του kariera.gr, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για πέμπτη χρονιά, το Up Event, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, θα πραγματοποιηθεί στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο. Διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους χώρους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρα τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2018, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη την εγγραφή στο kariera.gr.

Διοργάνωση: www.kariera.gr

Επικοινωνία:
kariera.gr 
Τηλ.: 210-81.15.311