Αρχική / Επικαιρότητα / iOS 12: H αναβάθμιση που θα βελτιώσει τη λειτουργία του iPhone σας

iOS 12: H αναβάθμιση που θα βελτιώσει τη λειτουργία του iPhone σας

Από τις 17 Σεπτεμβρίου και σταδιακά θα μπορούν οι χρήστες των Αpple συσκευών (iPhone 5s και μεταγενέστερο, iPad.

Με το iOS 12, η Apple ισχυρίζεται ότι θα μπορεί ο χρήστης ν’ανοίγει εφαρμογές και να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο πολύ πιο γρήγορα. Συγκεκριμένα οι εφαρμογές θ’ ανοίγουν 40% γρηγορότερα και το πληκτρολόγιο θα εμφανίζεται 50% πιο γρήγορα.

Μεγάλη αλλαγή θα δείτε στο Face Time καθώς θα μπορεί να υποστηρίξει group video call με 32 άτομα αλλά και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε Animoji ή stickers τα οποία θα δίνουνε μία πολύ ωραία εμπειρία χρήσης.

Τα notifications θα γίνουν πλέον πιο έξυπνα, ανά κατηγορίες και με τη δυνατότητα σίγασης όποιων δεν χρησιμοποιείτε πολύ.

Το καινούργιο application που φέρνει το iOS 12, το Screen Time, καταγράφει πόσες ώρες ξοδεύετε χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας ώστε να μπορεί όποιος θέλει να περιορίζει τη χρήση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μικαέλα Φωτιάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησαν η Ξανθούλα Τζερεφού και η ...

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά, διοργανώνει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, με στόχο να ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *