Οι νέες ταινίες στο σινεμά!

Τι νέο έχουμε στο σινεμά; Οι ακόλουθες ταινίες έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Ο ΜΙΚΡΟΠΟΔΑΡΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΕΪ ΚΕΡΚΠΑΤΡΙΚ
Σενάριο: ΚΑΡΕΪ ΚΕΡΚΠΑΤΡΙΚ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ
Διάρκεια: 96 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ
Σενάριο: ΤΖΕΣΙΚΑ ΣΑΡΖΕΡ
Ηθοποιοί: ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚ, ΜΠΛΕΪΚ ΛΑΪΒΛΙ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΡΑΝΕΛΣ
Διάρκεια: 117 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλι. Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλεία της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της Έμιλι αγνοούνται.

SEARCHING

Σκηνοθεσία: ΑΝΙΣ ΣΑΓΚΑΝΤΙ
Σενάριο: ΑΝΙΣ ΣΑΓΚΑΝΤΙ
Ηθοποιοί: ΝΤΕΜΠΡΑ ΜΕΣΙΝΓΚ, ΤΖΟΝ ΤΣΟ, ΜΙΣΕΛ ΛΑ, ΤΖΟΖΕΦ ΛΙ
Διάρκεια: 102 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του David Kim (John Cho), ξεκινά μία έρευνα στην τοπική κοινωνία και ένας ντετέκτιβ ανατίθεται στην υπόθεση. Μετά από 37 ώρες και χωρίς κανένα προβάδισμα, ο David αποφασίζει να ψάξει σε ένα μέρος που δεν έχει κοιτάξει ακόμα και πού όλα τα μυστικά κρατούνται σήμερα: το laptop της κόρης του. Σε ένα υπερ-μοντέρνο θρίλερ, μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επικοινωνήσουμε, ο David πρέπει να εντοπίσει τo ψηφιακό αποτύπωμα της κόρης του πριν εξαφανιστεί για πάντα.

BEL CANTO

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΓΟΥΑΪΤΖ
Σενάριο: ΠΟΛ ΓΟΥΑΪΤΖ & ΑΝΤΟΝΙ ΓΟΥΑΪΝΤΡΟΜΠ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΧ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΑΜΠΕΡ, ΕΛΣΑ ΖΙΛΜΠΕΡΣΤΑΪΝ, ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΕ
Διάρκεια: 102 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Ροξάν Κρος (Τζούλιαν Μουρ), μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου (Κεν Γουατανάμπε). Στην συνάθροιση παρευρίσκονται πολιτικοί και διπλωμάτες, όταν ξαφνικά τη βίλα καταλαμβάνουν αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους. Έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί ένα μήνα, όμηροι και απαγωγείς θα αναγκαστούν να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας ακόμα κι αν μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Αν Πάτσετ.