Τέλος εξεταστικής! Πώς θα το γιορτάσεις

Επιτέλους φτάνει για πολλούς από μας τους φοιτητές το τέλος της εξεταστικής. Τέλος λοιπόν στις πολλές ώρες διαβάσματος, στα ξενύχτια, στα νεύρα και στο άγχος.

Ήρθε η ώρα για λίγη χαλάρωση πριν την έναρξη του νέου εξαμήνου ή για την προετοιμασία της απόκτησης του πτυχίου!

Μετά λοιπόν και το τελευταίο μάθημα που θα δώσεις, επιβάλλεται νομίζω να το γιορτάσεις καταλλήλως.

1.Ύπνος

Πριν το μεγάλο ξενύχτι με ποτά που φαντάζομαι θα κάνεις μετά την εξεταστική και για να γιορτάσεις τα μαθήματα που πέρασες, πρέπει να έχεις δυνάμεις για να αντέξεις. Οπότε ένας καλός ύπνος για να γεμίσεις μπαταρίες είναι ότι χρειάζεσαι. Σίγουρα θα σου έχει λείψει λίγο το χουζούρεμα στο κρεβατάκι σου, να μην έχεις να σηκωθείς νωρίς για να διαβάσεις ή να πας να δώσεις και απλά να παραμένεις σκεπασμένος ως πάνω.

2.Φαγητό

Μετά το λιώσιμο στο κρεβάτι σου, λογικό θα είναι όταν σηκωθείς να πεινάς, πολύ! Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία και φάει από γλυκά μέχρι τα κλασσικά αγαπημένα αλμυρά σε όλους, πίτσα ή σουβλάκι για να στανιάρεις τελείως.

3.Ποτό

Η ιεροτελεστία της σωστής γιορτής φτάνει στο αποκορύφωμά της με κρασάκι σε κάποιο φοιτητικό στέκι, μουσική ως το πρωί και την κατάλληλη παρέα φυσικά. Βέβαια το ξενύχτι μπορεί να συνεχιστεί στα μπουζούκια ή σε κάποιο κλαμπ, για μεγαλύτερο ξεφάντωμα!

4.Εκδρομή

Αφού κοιμήθηκες, χαλάρωσες, έφαγες και ήπιες, μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις κάτι λίγο διαφορετικό από τα καθημερινά πράγματα για να αλλάξεις στο έπακρον τις παραστάσεις σου και να αναζωογονηθείς πλήρως. Μια εκδρομή λοιπόν με την σχέση σου ή την παρέα σου, είναι κάτι που σίγουρα θα σου προσφέρει ξεκούραση και θα δεις λογικά και ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει. Επίσης τώρα τον Οκτώβριο δεν θα συναντήσεις τον χαμό που επικρατεί από κόσμο το καλοκαίρι ή άλλες high seazon εποχές και θα έχεις την ηρεμία που θες.Ενσωματωμένη εικόνα