Ζυθογνωσία 2018: η μεγαλύτερη έκθεση μπίρας στην Ελλάδα

Η Ζυθογνωσία, η μεγαλύτερη έκθεση μπίρας στην Ελλάδα, επιστρέφει για 5η φορά, στο Ζάππειο Μέγαρο στις 13 και 14 Οκτωβρίου για να σας καταπλήξει με νέες γεύσεις και ευχάριστες εμπειρίες.

Απεριόριστες γευστικές δοκιμές, μοναδικές παράλληλες εκδηλώσεις, super street food και εκπλήξεις, όλα μέσα σε δύο ημέρες αφιερωμένες στις καλύτερες μπίρες της χώρας!

Aν είστε ήδη ζυθολάτρης, η Ζυθογνωσία και ο υπέροχος κόσμος της μπίρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν, όμως, τώρα ανακαλύπτετε τις σύγχρονες εκδοχές της μπίρας ή ― Θεός φυλάξει! ― έχετε μείνει στα κουρασμένα ζυθο-κλισέ της περασμένης δεκαετίας, τότε οι σελίδες αυτές θα είναι για εσάς αποκαλυπτικές και θα σας οδηγήσουν, ελπίζουμε, σε μία συγκλονιστική επίσκεψη στη Ζυθογνωσία που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο και σε μία αλλαγή της στάσης σας απέναντι στην μπίρα!

Η Ζυθογνωσία είναι η μοναδική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπίρες. Αν αγαπάτε την μπίρα και θέλετε να ανακαλύψετε νέες γεύσεις έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Η Ζυθογνωσία ξεκίνησε το 2014 και κατόρθωσε από την πρώτη στιγμή να συγκεντρώσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ίδιο χώρο, τις περισσότερες μικροζυθοποιίες της χώρας μας, καθώς και τις πιο εκλεκτές και δημοφιλείς μπίρες εισαγωγής. Το 2015 το εγχείρημα σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία το, το 2016 η επιτυχία τρίτωσε, με την έκθεση να απογειώνεται σε ενδιαφέρον και σε επισκεψιμότητα, ενώ πέρυσι, το 2017, η επιτυχία επαναλήφθηκε ακόμα πιο εντυπωσιακή. Φέτος και πάλι στο Ζάππειο Μέγαρο, επιστρέφουμε με μια εξίσου συναρπαστική Ζυθογνωσία!

Στόχος μας ήταν και παραμένει να σας φέρουμε κοντά στις υπέροχες γεύσεις της μπίρας, να σας προ(σ)καλέσουμε να εξερευνήσετε το μαγικό της κόσμο και να αποδομήσουμε το μύθο που θέλει την κατανάλωσή της να γίνεται μόνο το καλοκαίρι. Απ’ όλα τα αλκοολούχα ποτά η μπίρα είναι η πιο άγνωστη και παρεξηγημένη! Ελάτε στη Ζυθογνωσία και θα εκπλαγείτε ―ακόμα κι αν νομίζετε πως ξέρετε από μπίρα.

Περισσότερα εδώ