5 Cozy και φθινοπωρινα μέρη για να πιεις τον καφέ σου!

Ο καιρός όπως φαίνεται έχει αρχίσει να χαλάει για τα καλά και τίποτε δεν θυμίζει πλέον καλοκαίρι. Δεν πτοούμαστε όμως, έχει και καλά του. Σας προτείνουμε φθινοπωρινά-χειμωνιάτικα χουχουλιάρικα μέρη για να πιείτε ένα ζεστό,όμορφο καφέ.

1. Στυλίτης

Βρίσκεται στην Καισαριανή, κοντά στην Πανεπιστημιούπολη.Είναι ένα διώροφο καφέ, ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα με ζεστά χρώματα. Ο επάνω όροφος θυμίζει κάτι από σπηλιά και το περιβάλλον είναι ιδανικό για ζεστά ροφήματα και ωραίες και χαλαρές συζητήσεις από το πρωί ως το βράδυ.

2. Γιασεμί

 Από τα πιο γνωστά cafe στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Αναφιώτικα. Είναι τέλειο μέρος για να χουχουλιάσεις τώρα το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα, στο εσωτερικό του. Το τζάκι και τα υπέροχα εδέσματα που προσφέρει σε άλλη εποχή.

3. Κιμωλία

Η Κιμωλία αποτελεί ένα χουχουλιάρικο μέρος, όχι μόνο για τώρα που θα κάνει κρύο,αλλά και γενικά. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο στενάκι κάπου στην Πλάκα και με τον μεγάλο της καναπέ στο εσωτερικό, την μουσική και ένα ζεστό καφέ, είναι μια τέλεια έξοδος.

4. Little Kook 

Εδώ πραγματικά θα νιώσεις λες και μπαίνεις σε ένα παραμύθι, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου κι αν αποφασίσεις να το επισκεφτείς. Μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα φημισμένα του κεικ και γλυκά και μια κούπα ζεστή σοκολάτα. 

5. Cap Cap

Στο ίδιο στυλ με το προηγούμενο μαγαζί, είναι και το Cap Cap. Πλέον υπάρχουν δύο cafe, ένα στο Αιγάλεω κι ένα στο Ελληνικό. Κατά περιόδους έχει και διάφορες θεματικές,όπως τώρα με την γιορτή του Halloween. Φημίζεται κι αυτό για τα γλυκά του, τα cupcakes,τα διάφορα ροφήματα.