15 Φθινοπωρινά street look 2018!

Θες να είσαι μέσα στην μόδα, αλλά παράλληλα να ξεχωρίζεις; Σου έχουμε εδώ στο youthspot τα καλύτερα street look, για το φετινό φθινόπωρο!

Είτε ξανθιά, είτε μελαχρινή αν είσαι τα χρώματα που επικρατούν στην γυναικεία γκαρνταρόμπα θα σου ταιριάζουν γάντι. Το animal print και το denim, έχουν την τιμητική τους.

Το κλασσικό μαύρο εννοείται βέβαια ότι δεν λείπει ούτε φέτος από τη λίστα με τα must have χρώματα που πρέπει να έχεις. Είναι μια από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις σε κάθε ρούχο, παντελόνι, μπλούζα ή κάτι άλλο και φυσικά σε αξεσουάρ.

Το κίτρινο, το μπορντό, το λευκό και το μπλε έρχονται για να συμπληρώσουν την παλέτα των χρωμάτων που είναι ιδανικά για τώρα το φθινόπωρο. Είναι ζεστά χρώματα που ακόμη και σε σκούρες αποχρώσεις δεν σε κάνουν να φαίνεσαι μουντή.

Επίσης τα sneakers μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό ντύσιμο σε κάτι πιο καλό, με τα κατάλληλα αξεσουάρ και γυαλιά ηλίου.

Τέλος τα μποτάκια είναι απαραίτητα αν θες να φορέσεις κάτι ειδικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τη σχολή μέχρι μια εξοδο με φίλες σου.

Μπορείς βέβαια να δεις και τις παρακάτω φωτογραφίες για να εμπνευστείς για παραπάνω συνδυασμούς street look!