Η Έλλη Παπαγγελή ποζάρει με σέξι μπικίνι στη Μαδαγασκάρη

Η ‘Έλλη Παπαγγελή, βρίσκεται εδώ και μέρες στη Μαδαγασκάρη και μοιράζεται τις στιγμές της με τους φαν της στα social media. Έδωσε και μία απάντηση για το αν ή όχι θα μπει στο Nomads.

«Παιδιά επειδή με ρωτάτε, φυσικά και έχουμε συζητήσει κατά καιρούς για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στο @nomadsant1, όμως σκοπός της επίσκεψης μου στην εξωτική Μαδαγασκάρη δεν είναι αυτός. Είναι να δω καλές μου φίλες και φίλους από την Ελλάδα που εργάζονται για την εκπομπή, και φυσικα να κάνω διακοπές και να ξεκουραστώ.

Είμαι πολύ τυχερή που ξέκλεψα κάποιες μέρες, για να γνωρίσω το πανέμορφο αυτό μέρος και να δω από κοντά πως γίνεται το μοντάζ και η όλη διαδικασία. Εάν επρόκειτο να εισβάλλω στο παιχνίδι, θα υπήρχε ανακοίνωση από τον @ant1tv και σίγουρα κάποια επίσημη δήλωση από εμένα. Δεν θα σας άφηνα έτσι», έγραψε στο Instagram.

Δείτε τη φώτο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Παιδιά επειδή με ρωτάτε, φυσικά και έχουμε συζητήσει κατά καιρούς για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στο @nomadsant1 , όμως σκοπός της επίσκεψης μου στην εξωτική Μαδαγασκάρη δεν είναι αυτός. Είναι να δω καλές μου φίλες και φίλους από την Ελλάδα που εργάζονται για την εκπομπή, και φυσικα να κάνω διακοπές και να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ τυχερή που ξέκλεψα κάποιες μέρες, για να γνωρίσω το πανέμορφο αυτό μέρος και να δω από κοντά πως γίνεται το μοντάζ και η όλη διαδικασία. Εάν επρόκειτο να εισβάλλω στο παιχνίδι, θα υπήρχε ανακοίνωση από τον @ant1tv και σίγουρα κάποια επίσημη δήλωση από εμένα. Δεν θα σας άφηνα έτσι! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Papageli (@ellipapageli) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Papageli (@ellipapageli) στις