Ροζάνα Κουτσούκου: η ανάρτησή της μετά την αποχώρηση από το GNTM

Η Ροζάνα Κουτσούκου αποχώρησε χθες από το GNTM. Μία μεγάλη εμπειρία για εκείνη και ένα συναρπαστικό ταξίδι τελείωσε και εκείνη ανέβασε και μία φωτογραφία στο Instagram με το ακόλουθο κείμενο:

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του σήμερα και μια νέα αρχή ξεκινά από δω και πέρα..❤ Οι εμπειρίες που πήρα μέσα από το GNTM ήταν μοναδικές, οι αναμνήσεις άπειρες, η αγάπη σας σε όλο αυτό που έκανα ήταν τρομερά συγκινητική. Η στήριξη σας για μένα είναι δύναμη για να συνεχίσω σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Τα μηνύματα σας μου δίνουν τόση μεγάλη χαρά με υπέροχα αληθινά λόγια από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε εμένα παρόλο που δεν είχα καμία σχέση με αυτόν τον χώρο!!!! Είμαι πολύ συγκινημένη σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ!!!!❤❤», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ενα υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του σήμερα και μια νεα αρχη απο δω και περα..❤ Οι εμπειριες που πηρα μεσα απο το GNTM ηταν μοναδικες ,οι αναμνησεις απειρες ,η αγαπη σας σε ολο αυτο που εκανα ηταν τρομερα συγκινητικη,η στηριξη σας για μενα ειναι δυναμη για να συνεχισω σε εναν τοσο δυσκολο χωρο. Τα μηνυματα σας μου δινουν τοση μεγαλη χαρα με υπεροχα αληθινα λογια απο ανθρωπους που δεν γνωριζω. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που πιστέψατε σε εμενα παρόλο που δεν ειχα καμια σχεση με αυτον τον χώρο!!!! Ειμαι πολυ συγκινημένη σας ευχαριστω και σας αγαπω πολυ!!!!❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rozana Koutsoukou (@rozana_koutsoukou) στις