Μεγάλος Φοιτητικός Διαγωνισμός με 2 υπέροχα δώρα από την MLS

Το Youthspot.eu σε συνεργασία με τη MLS χαρίζει σε 2 τυχερούς-τυχερές ένα 1 MLS Tablet Life και ένα smartphone MLS DX 5.5

Προυποθέσεις συμμετοχής:

  • Κάνε like στη σελίδα στο facebook:  Youthspot

  • Share το ποστ που θα βρεις στην αρχή της σελίδας μας στο facebook

  • Δήλωσε τα στοιχεία σου εδώ:

[contact-form-7 id=”20263″ title=”Διαγωνισμοί_copy”]

Και είσαι οκ. Καλή επιτυχία!

———————-

Τεχνικά χαρακτηριστικά των δώρων:

MLS Tablet Life

  • Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 10.1
  • Πλήθος Πυρήνων : Quad Core 1,3 GHz
  • Χωρητικότητα : 16GB
  • 3G/4G : Δεν υποστηρίζεται
  • Μνήμη (Ram): 1 GB
  • Mπαταρία: Li-Poly 4060 mAh
  • Οπίσθια κάμερα: 8 MP
  • Μπροστινή κάμερα: 3,2 ΜP

MLS DX 5.5 4G 

  • Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 5.5 ίντσες//1280*720 (HD)
  • Πλήθος Πυρήνων : Quad Core 1,3 GHz
  • Χωρητικότητα : 16GB (επεκτάσιμος έως 32GB με SD)
  • Μνήμη (Ram): 2 GB
  • Mπαταρία: Li-Poly 2800 mAh
  • Οπίσθια κάμερα: 8 MP
  • Μπροστινή κάμερα: 3,2 ΜP

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι , εξαιρούνται οι συνεργάτες του διοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.
  2. Έγκυρες είναι οι συμμετοχές, όπου ο χρήστης κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα. Αυτά περιγράφονται στην αρχή αυτής της σελίδας και έχουν τον τίτλο “Προυποθέσεις συμμετοχής”.

Η σελίδα μας στο facebook είναι η ακόλουθη:  https://www.facebook.com/youthspot.official/

Στην αρχή της σελίδας θα βρείτε το ποστ του μεγάλου μας διαγωνισμού.

  1. Κάθε χρήστης μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό, χρησιμοποιώντας μία φορά το email του. Email που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί θα μετράει μόνο μία φορά.
  2. Έγκυρες είναι οι συμμετοχές κι όσων ήδη έχουν κάνει like στη σελίδα μας στο facebook. Σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε να έχουμε κάνει όλα τα υπόλοιπα βήματα κανονικά .
  3. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 16/11 έως και τις 25/12 και ο νικητής/νικήτρια θ’ ανακοινωθεί στις 28/12 από τη σελίδα μας στο facebook.
  4. Το www.youthspot.eu δικαιούται να τροποποιήσει τους όρους να συντομεύσει ή να παρατείνει οποιαδήποτε προθεσμία ή διάρκεια αυτής, να ματαιώσει ή αναβάλει την ενέργεια με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα:

Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι της διοργανώτριας εταιρείας.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης και αποστολής σε αυτόν σχετικού γραπτού μηνύματος, ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στον ανωτέρω Διαδικτυακό Τόπο δεν επικοινώνησε για οποιοδήποτε λόγο με το Διοργανωτή εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο επιλαχών για τη συγκεκριμένη κλήρωση, ο οποίος ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ημέρα αποστολής σε αυτόν σχετικού γραπτού άλλως χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου.

  1. Το www.youthspot.eu δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα του προιόντος (το προιόν φέρει εγγύηση) καθώς και δεν φέρει  ευθύνη για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και σε κάθε περίπτωση απαλλάσσεται αζήμια των υποχρεώσεών της.
  2. Το www.youthspot.eu διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από την εταιρεία μη νομότυπη, παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η εταιρεία, το βάρος της αποδείξεως) τότε έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από την κλήρωση, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
  3. Με τη συμμετοχή τους στη κλήρωση με οποιοδήποτε από τους ανωτέρω τρόπους, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ρητά και αποδέχονται ότι το www.youthspot.eu έχει το δικαίωμα να εντάξει τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τους σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων για ηλεκτρονικές ενημερώσεις.

Το ως άνω αρχείο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για μελλοντική ενημέρωσή τους σχετικά με διαφημιστικές – προωθητικές ενέργειες (marketing) των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας. Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός του ανωτέρω,νομικού προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο.

  1. Η συμμετοχή στην κλήρωση αυτή συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

Kαλή επιτυχία σε όλους!

Ευχαριστούμε πολύ!

Team Υouthspot