Lion King! Η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη

Κυκλοφόρησε πρίν λίγες μέρες το τρέιλερ της νέας ταινίας Lion King. Μετά από 24 χρόνια, θα δουμε το μικρό και αγαπημένο πιστεύω σε όλους μας λιοντάρι Σίμπα.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019 και τα σχόλια είναι ήδη πολλά για το τρέιλερ και τα νέα εφέ, που προστέθηκαν σε αυτή τη νέα εκδοχή της κλασσικής παιδικής ταινίας,της Ντίσνεϊ.
Θα σας πω λοιπόν και τη δική μου γνώμη, για τον “νέο” Βασιλιά των λιονταριών,που πράγματι αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες,που την έχω δει και ως ενήλικη!

Πιστεύω λοιπόν, ότι το γεγονός πως θα δούμε τον Σίμπα,τον Μουφάσα και όλους τους άλλους λατρεμένους μας ήρωες λες και είναι αληθινά λιοντάρια και γενικά ζώα, θα μας δώσει ακόμη πιο έντονα συναισθήματα και θα είναι λες και παρακολουθεί κανείς, τη ζωή μέσα σε αληθινή ζούγκλα. Πόσο  συναρπαστικό είναι κάτι σαν κι αυτό;

Βέβαια οι γνώμες διίστανται,και πολλοί υποστηρίζουν ότι θα “καταστρέψει” τα συναισθήματα που μας δημιούργησε η κλασική ταινία “Lion King”, αλλά θεωρώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το τρέιλερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή νούμερο ένα στις τάσεις στο YouTube!

Δείτε το λοιπόν και εδώ,αν δεν το έχετε ήδη κάνει και κρίνετε ο καθένας μόνος του.