Μήπως δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί σου; Πώς θα το καταλάβεις

 Ο έρωτας είναι συνήθως ένα συναίσθημα που δεν κρατάει για πάντα. Όσο περισσότερο λοιπόν καταφέρεις να τον κρατήσεις ζωντανό στη

σχέση σου,τόσο το καλύτερο.

Αν όμως έχεις αρχίσει να παρατηρείς ότι ο σύντροφός σου έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι σου και μάλλον του έχει φύγει και ο έρωτας, διάβασε τα παρακάτω σημάδια για να δεις αν ισχύει ή όχι.

1. Ενοχλείται πολύ εύκολα και με το παραμικρό

Πας να του μιλήσεις και εκνευρίζεται. Θες να κάνετε κάτι μαζί όπως συνηθίζατε μέχρι πρότινος, για παράδειγμα να πάτε για ποτό ή να δείτε ταινία και δεν έχει όρεξη για τίποτα,μη σου πω ότι λέει πως νιώθει ότι τον πιέζεις. Επίσης δεν θέλει να τον αγγίζεις και πολύ,να τον φιλάς όλη την ώρα ή να κάνετε σεξ.

2.  Δεν σε σκέφτεται όπως πριν

Θα κανονίζει μόνος του να κάνει πράγματα με την παρέα του και σε σένα δεν θα λέει τίποτα, εκτός αν δει ότι τον πρήζεις,για να αποφύγει την μεγάλη γκρίνια.  Σου λέει οπότε για δικαιολογία ότι πρέπει να κάνετε πράγματα χωριστά σαν ζευγάρι,στο οποίο βέβαια συμφωνώ και είναι υγιές, αλλά σε λογικά πλαίσια.

3. Σταμάτησε να σου λέει τα νέα του.

 Από κει που σου μιλούσε για τη δουλειά του ,για τα θέματα που τον απασχολούσαν, και γενικά για τη καθημερινή του ζωή,πλέον νιώθεις ότι είσαι σε μαύρα σκοτάδια.

4. Το έχει ρίξει στη δουλειά ή στο πολύ διάβασμα για τη σχολή. Με ότι ασχολείται έχει δείξει πλέον παραπάνω ζήλο και αφοσίωση παρά ποτέ. Αυτό το κάνει για να απασχολείται με κάτι και να μην έχει χρόνο όσο πιο αντικειμενικά γίνεται,ώστε να μην μπορείς να του πεις και συ τίποτα ή να γκρινιάζεις