Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Τι να φορέσεις

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον πολύ λίγες μέρες μακριά μας, και ειδικά εμείς οι γυναίκες ανυπομονούμε λίγο παραπάνω για τη μέρα του ρεβεγιόν.

Για να είμαστε λοιπόν λαμπερές,κομψές αλλά και σέξυ ταυτόχρονα σου έχω ετοιμάσει μερικές προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο look, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!
Το κλασσικό μαύρο χρώμα, εννοείται ότι πρωταγωνιστεί όπως πάντα. Μπορείς φέτος να διαλέξεις μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, που σε βγάζει και από τον κόπο να συνδυάσεις δύο διαφορετικά κομμάτια, μπορείς και να παίξεις βέβαια μια κάποια διαφάνεια, που είναι και της μόδας.
Επίσης ένα μαύρο σακάκι, είναι ιδανικό αξεσουάρ για να συμπληρώσεις πολλά και διαφορετικά outfit! Από ένα φόρεμα, μέχρι μια φούστα ή ένα κολάν.Επίσης ένα μαύρο φόρεμα θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη,και ένα με παγιέτες ή κρόσσια είναι must τη φετινή χρονιά.
Θα σου πρότεινα ακόμη αν θες να ξεφύγεις από το μαύρο χρώμα να διαλέξεις ένα σύνολο σε αποχρώσεις του λευκού ή του χρυσού ή ακόμη και του μπορντό, που πίστεψέ με μπορεί να γίνει πολύ λαμπερό και γιορτινό. Οι επιλογές πολλές φέτος στη γυναικεία μόδα. Πλισέ μίντι φούστες, παγιέτα, βελούδινα υφάσματα, λεοπάρ και διαφάνεια είναι μερικές από από αυτές, για κάθε γυναικείο στυλ και σωματότυπο.
Τέλος δώσε βάση πολύ στα παπούτσια, επιβάλλονται τη μέρα των   Χριστουγέννων τα ψηλά, πρόσεξε τα κοσμήματα να μην είναι υπερβολή και κάνε ένα ωραίο χτένισμα με καλοφτιαγμένα μαλλιά.

Τσέκαρε και τις παρακάτω φωτογραφίες.