Κατερίνα Γερονικολού & Γιάννης Τσιμιτσέλης: με κοινή φωτογραφία εύχονται Χρόνια Πολλά!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μαζί και δεν το κρύβουν. Πλέον αναρτούν και κοινές φωτογραφίες στα social media. Και πολύ καλά κάνουν!

Αυτή τη φορά ο Γιάννης ανέβασε μία κοινή φωτογραφία στο λογαριασμό τους στο Instagram στην οποία εύχονται Χρόνια Πολλά!

«Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον village Βασίλη απόψε !!!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα !!! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον villageΒασίλη απόψε !!!!!!!! @village_gr @showtime_productions_ @voice_entertainment_group @alphatv @katerina_geronikolou @vassiliki_troufakou @kavouravicky_official @courtneyparkerofficial @meletis_ilias @nikosvourliotis @thanasis_viskadourakis @yiannispapadakos @georgiosfeidas @sakis_ntantoulas @johnkagioulis @pantelis_kalatzis @dstarovas_official @tonisfinos @jerome_kaluta @theo_skrikas @vasilis_kasvikis @takiszacharatos @isaiasmatiaba @giorgos_parasxos @thodoris_niarxos @chrysa_daponte Και άλλοι που ξεχνάω :-)και φυσικά ευχαριστώ τον @takisgiannetos για την επιμέλεια και δημιουργία της εμφάνισης

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις